Nieuws

Tweemaal Dainichi.

› 25 May 2018 - Ophalen van koi - Lees meer

Tweemaal Dainichi.Gelukkig blijft de verkoop in de zomer stilaan doorgaan. De kortingen hebben gelukkig toch effect op de verkoop, ondanks het feit dat de zomer voor mij altijd de zwakste periode is.

Lees meer over Tweemaal Dainichi.

Rijkgevulde dagen.

› 24 May 2018 - Algemeen - Lees meer

Rijkgevulde dagen.Het zijn telkens dagen om ten volle te genieten als je een aantal koi die je gekocht hebt in Japan gaat wegbrengen naar hun nieuwe verblijf.

Lees meer over Rijkgevulde dagen.

Wedstrijdkoi 2018

› 23 May 2018 - Algemeen - Lees meer

Wedstrijdkoi 2018Ik heb besloten om de wedstrijdkoi te verloten op zaterdag 16 juni 2018 en niet zoals eerst gepland tijdens de Euregio koishow, er is dan al genoeg te doen...

Lees meer over Wedstrijdkoi 2018

Je zou bijna een koi willen zijn.

› 22 May 2018 - Algemeen - Lees meer

Je zou bijna een koi willen zijn.Ik ben niet snel verbaasd of ik ben niet snel verwonderd, maar als ik dit zie, dan moet ik toch even bewonderend slikken.

Lees meer over Je zou bijna een koi willen zijn.

Het Tancho festijn.

› 21 May 2018 - Ophalen van koi - Lees meer

Het Tancho festijn.De laatste reis kocht ik enkele tancho van Taniguchi en tancho sanke van Momotaro. Altijd goed om ze in je assortiment te hebben. Ze groeien als kool en zijn nu zowat ± 25 cm.

Lees meer over Het Tancho festijn.

Het was werkendag.

› 20 May 2018 - Algemeen - Lees meer

Het was werkendag.De aanval werd kort en krachtig ingezet en plots werden we overstelpt door een groot aantal klanten die gebruik wilden maken van de laatste kortingsdag van sommige koi.

Lees meer over Het was werkendag.

Opgroeifaciliteit 1.

› 19 May 2018 - Algemeen - Lees meer

Opgroeifaciliteit 1.Vandaag nog even de vloer erin leggen en de electriciteit in orde maken en de opgroeifaciliteit is klaar.

Lees meer over Opgroeifaciliteit 1.

Het kohakufestijn.

› 18 May 2018 - Algemeen - Lees meer

Het kohakufestijn.Het wordt iets minder druk momenteel. Raar maar waar, als het warmer wordt en de koi beginnen te herleven is het voor Interkoi altijd minder druk, dit in tegenstellling tot wat je zou verwachten.

Lees meer over Het kohakufestijn.

De reis goed verteerd.

› 17 May 2018 - Algemeen - Lees meer

De reis goed verteerd.Ik denk dat het vroeger ooit anders geweest is met het transport, maar tegenwoordig komen de koi aan, net of er niets gebeurd is, zo gezond als een vis….

Lees meer over De reis goed verteerd.

Daar gaat ze.

› 16 May 2018 - Ophalen van koi - Lees meer

Daar gaat ze.Nog altijd een kaskraker. Maar ondertussen is ze beland in een dorpje ergens tussen Dieppe en Le Havre, 456 km verwijderd van Arendonk. Dat is de afstand die men moet overbruggen om een kohaku te komen ophalen.

Lees meer over Daar gaat ze.