Nieuws

Jack, Corina en Ko

› 17 October 2017 - Algemeen - Lees meer

Jack, Corina en KoZe moeten van ver komen, ik heb er alle begrip voor, en daarom is een update erg gewaardeerd. De kat KO moet er altijd bij, en ze blijft behoorlijk imposant om te zien.

Lees meer over Jack, Corina en Ko

Op bezoek bij Ben en Riny.

› 16 October 2017 - Klanten en hun vijver - Lees meer

Op bezoek bij Ben en Riny.Wandelen door de akkers van Ben en Riny. Ik vind dit een mooie persiflage op de achternaam van Ben. Voor mensen die het niet begrijpen, de achternaam van Ben is Doorakkers…vandaar…

Lees meer over Op bezoek bij Ben en Riny.

Ieder zijn waarheid.

› 15 October 2017 - Algemeen - Lees meer

Ieder zijn waarheid.Gisteren hebben we een 30-tal jonge nisai geselecteerd en beoordeelt. Het was een interessante klus, de opkomst was matig te noemen.

Lees meer over Ieder zijn waarheid.

Speciaal aanbod voor de nieuwe aanwinsten.

› 14 October 2017 - Algemeen - Lees meer

Speciaal aanbod voor de nieuwe aanwinsten.Er is mij de vraag gesteld of ik niet 1 vijver naar een constante temperatuur wil brengen van 22°, iets wat ik in het verleden automatisch deed, maar door de enorme kostenfactor niet meer doe, omdat het financieel een harde dobber is.

Lees meer over Speciaal aanbod voor de nieuwe aanwinsten.

Informatie voor morgen.

› 13 October 2017 - Algemeen - Lees meer

Informatie voor morgen.Ik proef weinig interesse, maar wie weet kan het tij nog keren. Daarom dat ik er nog een extra lap op zal proberen te geven om mensen te triggeren, maar eerst nog even een kleine omschrijving hoe de voorstelling zal gebeuren.

Lees meer over Informatie voor morgen.

37 maal Taniguchi.

› 12 October 2017 - Algemeen - Lees meer

37 maal Taniguchi.Ik heb ondertussen de foto’s aangekregen van de Taniguchi die ik heb aangekocht tijdens mijn laatste Japan reis.

Lees meer over 37 maal Taniguchi.

Update van een Ukkie.

› 11 October 2017 - Evolutie koi van klanten - Lees meer

Update van een Ukkie.Het geeft je altijd veel voldoening als je een positieve ontwikkeling kan opvolgen van een mini-uitvoering, in dit geval een showa van Sekiguchi.

Lees meer over Update van een Ukkie.

Aandacht voor 14 oktober.

› 10 October 2017 - Algemeen - Lees meer

Aandacht voor 14 oktober.Na al het grote geweld dat we de voorbije dagen hebben gezien en de fantastische koi die we hebben aangekocht, toch even aandacht voor nu zaterdag.

Lees meer over Aandacht voor 14 oktober.

Nabeschouwing Japanreis.

› 09 October 2017 - Algemeen - Lees meer

Nabeschouwing Japanreis.Lange reizen is nooit plezierig, maar het hoort er nu eenmaal bij. Alles was vlot verlopen, en ondanks een vertraging van 2 uur, was ik gisteren om 20.00 thuis.

Lees meer over Nabeschouwing Japanreis.

Onderhandelingen voeren.

› 08 October 2017 - Algemeen - Lees meer

Onderhandelingen voeren.Ondertussen dat julllie dit lezen zit ik vermoedelijk in het vliegtuig richting Schiphol. Weliswaar met vertraging en daar ben ik echt niet blij mee.

Lees meer over Onderhandelingen voeren.