2 x raak bij Momotaro

2 x raak bij Momotaro

Veel van het nieuws uit Japan gaat nu naar de ramp in Japan, maar ondertussen gaat het leven gewoon door.

We hebben het geluk om 2 showa van de veiling van Momotaro te kunnen opkopen. Foto's en nieuwe filmpjes worden morgen of overmorgen doorgestuurd, maar ik geef je al de kleine foto's die voor de veiling gebruikt werden en ook de bijhorende filmpjes.

De moeder is de door ons toegejuichte Yshowa, een formidabele mama die ons altijd heeft bekoord. Deze mama is 89 cm en heeft al meerdere prijzen gewonnen op diverse shows. Wat mij vooral bekoord aan deze showa, wat ik ook terugzie in de 2 aangekochte showa, is de rust die ervan uitstraalt. Dit in combinatie van het sterke hi, een mooi sumipatroon dat een menware en een hashiware naar boven zal toveren, geeft beide showa een heerlijke uitstraling.

Deze showa komen normaal mee naar Arendonk, tenzij iemand deze koi nog een jaar laat doorgroeien in de mudpond in Japan. Ik zou het dan wel op tijd moeten weten. De prijzen van beide koi zijn 3250 euro ieder alle kosten inbegrepen, exclusief een extra mudpondjaar. Ik moet het dan wel op tijd weten, anders laat ik ze overkomen. Beide koi zijn gegarandeerd vrouwelijk, en zijn geboren in juni vorig jaar, ofwel 20 maanden jong.

SH-V11-33

SH-V11-34

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml