2de Kerstdag

2de Kerstdag

Ik weet niet hoe bij jullie het Kerstfeest is geweest, maar hier is het in ieder geval een geslaagde dag geweest.

Mijn jaarlijkse kalkoen van 4 kg, werd volledig opgesoupeerd en het traditioneel openen van de pakjes was zoals altijd een groot succes.

Het is een dag die weinig met koi te maken heeft, voor mij heeft het alles te maken met het familiefeest. De ganse meute was aanwezig, en ik wil dat het zo nog jaren blijft.

Het is telkens een heleboel werk om een uurtje rond de tafel te zitten, maar het gaat meer over de traditie en het samenzijn dat het kerstfeest zo belangrijk maakt.

De cadeautjes staan in het middelpunt van de belangstelling, en met gretigheid worden de nieuwjaarbrieven voorgelezen. Mijn kleinste kleinkind Alejandra was voor het eerst aan de beurt maar met de hulp van de papa en de mama lukte het al wel.

Tussendoor heb ik de koi nog verzorgd, maar die schenen zich niets aan te trekken van de festiviteiten en zwommen zoals altijd rustig rond.

Nog even melden dat er mensen zijn die zaterdag graag langskomen, en daarom zal ik ook normaal openhouden zoals iedere zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Wie voor zijn kerst of voor zijn nieuwjaar een koi van zijn vrouw heeft gekregen, is altijd welkom, alhoewel ik betwijfel dat dit is gebeurd.

Meer afbeeldingen

2de Kerstdag: afbeelding 1
2de Kerstdag: afbeelding 2
2de Kerstdag: afbeelding 3
2de Kerstdag: afbeelding 4
2de Kerstdag: afbeelding 5
2de Kerstdag: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml