Aanbieding meetbakken

Aanbieding meetbakken

Telkens als ik een filmpje of foto’s laat zien waar een meetbak op wordt getoond die ik altijd aankoop en in promotie zet, zijn er mensen die achter deze meetbakken vragen.

Zo ook weer na het zien van het filmpje over het ophalen van de koi van Matthijs gisteren, werd die vraag gesteld. Hier zie je de meetbak nog eens in actie.

Nu is het zo dat dit inderdaad prachtige meetbakken zijn voor grotere vissen, maar waar je ook een aantal koi samen kan inzetten. De buitenafmetingen zijn 141 x 67 x 35 cm en de meetbare ruimte is 125 cm.

Ze zijn betaalbaar, goed van kwaliteit en enorm sterk en handig. Bovendien zijn ze niet te zwaar in het gebruik, een perfecte meetbak die ook groot genoeg is om alle koi te meten.

Om de prijs interessant te maken moet ik ze echter met de 5 samen bestellen, want anders komen er transportkosten bij en dat maakt de meetbak iets te duur.

Als ik 5 man kan samenbrengen dan is het de moeite om een bestelling te doen, en wil ik ze nog eens laten komen.

Wie een meetbak wil, gelieve me dan zo snel mogelijk te contacteren zodat ik het misschien nog voor hun jaarlijkse vakantie in orde kan laten maken.

De prijs voor de meetbak is 225 euro.

Er is me juist medegedeeld dat de bestelling pas geleverd kan worden in de 1ste week van augustus. Bestellen kan dus nog tot eind volgende week of 29 juli.

Meer afbeeldingen

Aanbieding meetbakken: afbeelding 1
Aanbieding meetbakken: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml