Anders dan anders...

Anders dan anders...

Dit weekeind zullen er vrije opendeurdagen zijn.

Iedereen die wil komen zien is welkom. In tegenstelling tot andere jaren is er nu geen inschrijving verplicht en komen de mensen die graag eens langskomen om een praatje te maken of naar de vissen te komen kijken.

Het blijkt dat inschrijven een bepaalde drempelvrees teweegbrengt, alhoewel dit niet helemaal zo moet zijn. Inschrijven is enkel maar om te weten wat je klaar moet maken of moet voorzien voor de catering.

Dus dit jaar doen we dit niet, en zullen we het met de losse vinger moeten doen. Zaterdag ben ik open van 11.00 uur tot 16.00 uur, en zondag ben ik open van 10.00 uur tot 14.00 uur. Ik zal zorgen dat er erwtensoep klaarstaat, en dat er een kleine versnapering te eten is. Is het op, dan is het op, blijft er over, dan blijft er over.

Het weer voorspelt niet veel goeds, maar ik zal zorgen dat er een kachel brand en dat de hal goed verwarmd is. Tafels en stoelen zijn er voldoende aanwezig, en een gezellige babbel is altijd mogelijk.

Ik heb er wat foto's bijgedaan, van vroegere evenementen, en telkens als ik die bekijk, dan krijg ik toch weer dat echte "interkoi" gevoel, dat net iets meer is, dan het gewone koikijken en kopen.

Er is in ieder geval voldoende te zien, en iedereen is van harte welkom. Indien je dit berichtje leest, en ik weet dat iedere dag ongeveer 6-800 mensen dit lezen, en je bent van plan te komen, wees zo vriendelijk om dit in de reactie te vertellen....

Tot zaterdag of zondag.

Rini, Luc en Ben.

Meer afbeeldingen

Anders dan anders...: afbeelding 1
Anders dan anders...: afbeelding 2
Anders dan anders...: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml