Barbeque bij Riny en Ben

Barbeque bij Riny en Ben

Naast koi is er nog plaats voor gezelligheid. Riny, niet Rini van Interkoi, maar de vrouw van Ben en Ben zelf hadden een aantal Interkoi vrienden uitgenodigd voor een barbeque. Wij mochten er bij zijn.

Het enige wat je nodig hebt is goed weer en gezellige mensen, en als het vlees dan nog lekker is, heb je een geslaagde avond. Ben pakte uit met zijn ontegensprekelijke lekkere zalm, ditmaal gegrild...

Normaal brengt Ben regelmatig gerookte zalm mee als hij een bezoek komt brengen aan Interkoi, maar ditmaal werd de zalm op vakkundige wijze gegrild. De vleesgerechten deden er niet voor onder en het eten was dan ook van voortreffelijke kwaliteit. Helaas konden we het toch niet laten om "Raymonda" nog eens te bowlen, zodat we haar konden bewonderen in alle glorie. Raymonda, nu sansai en 65 cm groot heeft een ongelooflijke metamorfose ondergaan. Je zou er zowaar stil van worden. Het sumi ligt er op geschilderd zo mooi. Ik heb er helaas geen filmpje van kunnen maken, want mijn batterij was leeg. Dit heb je nog te goed.

Rini en ik zijn nog uitgenodigd op verscheidene andere barbeque, wat maar eens te meer bewijst dat koi ook banden schept. Bedankt Riny en Ben voor deze fijne avond.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml