Clarity Proteine Skimmer

Clarity Proteine Skimmer

Ik heb vandaag beslist om 5 stuks proteine skimmers over te laten komen van Noorwegen.

Na enkele maanden testen is gebleken dat het een onvoorstelbaar resultaat oplevert. De Clarity Proteine Skimmer in combinatie met bacteria house, is zowat het beste wat er volgens ons op de markt te krijgen is. Er zijn 4 modellen van de skimmer, maar ik bestel de 2 kleinste, met name de CL 3 die ik zal verkopen aan 945 euro. De CL 3 is geschikt voor vijvers van 10-15 m³. De CL 10 die ik momenteel geinstalleerd heb zal ik verkopen aan 1495 euro. Deze is geschikt voor vijvers van 30-40 m³

Indien je deze skimmer wil kopen, en je wil hem bestellen vooraleer ze hier zijn, dan geef ik 10% korting op deze skimmers.

Wat betreft het bacteria house. Hier heb ik nog 290 kg van liggen, en ik weet niet wanneer ik de volgende levering laat komen. Het is zowat het beste wat ik ooit gezien heb. Heb je de kans om naar Arendonk te komen, dan zal ik je het verschil laten zien, van een vijver die al enkele weken ingedraaid is, en de vijvers die ik van deze week op bacteria house heb gezet.

Ik zal op Hilvarenbeek ook alle produkten meebrengen, zowel de proteine skimmer, als de aerators, als de bacteria house.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml