De degens worden gekruist

De degens worden gekruist

De 4 musketiers waren met 3 toen ze besloten de degens te kruisen en om ieder voor zich een tosai Showa of kohaku aan te kopen van de Momotaro veiling van 27 Maart 2008. En gelijk hadden ze, want het zijn stuk voor stuk prachtbeestjes.

John besloot de goddelijke kohaku nr. 17 aan te kopen, Ben bewoog hemel en aarde om sanke nr. 35 in zijn bezit te krijgen en Huck deed een gouden keuze met Showa nr. 20. Waren het geen vrouwtjes, dan zouden de namen Aramis -Athos en Porthos goed van toepassing zijn geweest, maar ze moeten nu zelf maar een naampje gaan zoeken. De kohaku en de sanke moeten sowieso een echte vrouwelijke naam hebben, want die stralen gratie en elegantie uit. Terwijl de Showa van Huck wel iets mysterieus en spannend laat zien. Daarom zou “Matroesjka” wel eens een geschikte naam kunnen zijn. Ik laat het echter aan hen over om dit te doen.

Wat ik mooi vind in dit korte verhaal, is dat 3 mensen de stap hebben gewaagd om echte hele goede koi aan te kopen als tosai, en dan lijdzaam de dagen af te tellen tot deze meisjes uit het mudpondje worden gehaald en als toverballen te voorschijn zullen komen met 3 wondermooie nisai van hopelijk 50 cm+

Ik weet echt niet op welk paardje ik zou moeten wedden, dus laat ik het aan anders mensen over om dit te doen. Wel zullen we deze in het najaar opvolgen en het aan de mensen overlaten om hun stem uit te brengen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml