De loterij is zojuist afgesloten

De loterij is zojuist afgesloten

Het 20ste lot is zojuist uitgeschreven en daarmee is de kans in de loterij afgesloten. Ik ben blij dat er toch zoveel enthousiasme is.

Ik zal zaterdag aanstaande 10 januari de loten klaarleggen in Arendonk en onder toeziend oog van één van de aanwezigen de loten laten controleren en tot de trekking overgaan. Ik zal dus aanwezig zijn van 14.00 tot 17.00 uur nu zaterdag.

Ik zal vandaag een mail rondsturen om de betaling te doen van het lotnummer. Dit zal in een persoonlijke mail gebeuren. Ik hoop dat iedereen zijn betaling voor zaterdag zal gedaan hebben, zodat dit niet uitgesteld hoeft te worden.

Misschien zou het ook nuttig zijn om door te geven welke koi jullie in de loterij willen zien. dit kan een aanduiding zijn om er een populaire koi uit te zoeken. Ik zou niet naar de duurste koi gaan, want ik denk dat er hiervoor niet genoeg liefhebbers zijn. Je moet er van uitgaan dat er slechts een 20-40 loten van 20-40 euro/stuk moeten uitgeschreven worden, anders wordt het lot misschien voor veel mensen te duur. Tenzij men er anders over denkt natuurlijk. Ik wil ook wel een dure koi in de loterij zetten als jullie dit wensen...

Succes voor de winnaar van de eerste loting en bedankt voor het meedoen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml