Een dikke flop

Een dikke flop

Vrijdagavond was geen succes, dat moeten we toegeven. Het weer was nochtans zalig en de koi zetten hun beste beentje voor.

Blijkbaar hadden de mensen geen interesse en had het geen nut om vrijdagavond speciaal open te houden. Ik zal dit dan ook niet meer gaan doen, tenzij op afspraak. De verkoop liep echter wel vlot; Internet is toch een machtig medium en de meeste mensen geven toch het vertrouwen aan ons wat betreft de geselecteerde koi.

Er werden 4 stuks verkocht wat toch weeral 40 euro voor de Clini Clowns opbracht. Ook kreeg ik het bezoek van iemand die spontaan 30 euro kwam binnenbrengen als steun, en hiervoor 6 loten ontvangt voor de 3 aangeboden boeken van Rini. Dit werd door mij hoog ingeschat. Tevens werd het bod op het ongecensureerde beeldmateriaal van de dvd van Nishikigoi Symfonie verhoogt naar 150 euro.

De totale stand op dit ogenblik:

Opstarting door Interkoi: 100 euro

Verkochte loten: 27 stuks x 5 euro = 145 euro

Aantal verkochte koi: 10 stuks x 10 euro = 100 euro

Bod op DVD van Rini: 150 euro.

Totaal: 495 euro

Hiermee bereiken we al het beoogde doel van 500 euro, maar laten we ons niet inhouden, en als we het resultaat kunnen verdubbelen, dan moeten we dit zeker niet laten. Dus mensen, loten kopen, uw bod op de DVD verhogen, en als je een koi wil kopen, dan gaat er automatisch 10 euro in de pot.

Ik verwacht vandaag een mooie dag. Er zijn prachtige koi te zien, en ik geloof dat het de moeite is om langs te komen. De getoonde fotoreeks laat één van de echte kampioenen zien die zijn echte home gevonden heeft. Deze champion in klasse 5, All sizes en best in size and variety heeft een perfecte eindbestemming gevonden, waar hij nog jaren zal kunnen profiteren van de goede zorgen van zijn nieuwe baasje. Laten we waardig van haar afscheid nemen, met dit laatste filmpje

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml