Een gezellige dag vandaag

Een gezellige dag vandaag

Ik had deze morgen netjes alles opgesteld, de koitjes hun plaats gegeven en de koffie klaargezet, want het was vandaag Doitsu Dag.

Het was nog geen 11 uur of de eerste mensen kwamen al een kijkje nemen. Het was trouwens een heel gezellige dag, met hele fijne mensen, en er gingen heel wat koi de deur uit, waaronder een paar bloedmooie kohaku en een machtige utsuri van Omosako. De doitsu droegen zeker hun steentje bij tot het succes, want veel zijn er niet meer over.

Wat ons vooral bijbleef vandaag, was de ontzettend goede evolutie van de kohaku van Matsue. Op een bepaald ogenblik waren er reeds enkele kohaku verkocht, en ik zeg tegen Ben, laat ons wat kohaku uit onze "mudpond" scheppen. "Onze mudpond" is gewoon een bak die we groen laten worden zodat de algen kunnen groeien. Dit komt ten goede aan het beni van de kohaku. Niet te geloven welke prachtige evolutie deze hebben doorgemaakt. Ik was reeds verbaasd van de foto's die klanten reeds opgestuurd hadden, maar dit was echt de moeite.

Ik heb daarom gewoon een aantal foto's van deze kohaku bij op het nieuwsitem geplaatst, zodat jullie zelf kunnen oordelen. Ik zou zeggen kom zelf kijken, want het zijn werkelijk potentiële jumbo kohaku met veel potentie. Ik denk dat iedereen die aanwezig was dit kan beamen. (Ben - Geerard - Chris - Rini en alle anderen die ze gezien hebben....)

Oh ja Ben en Rini, bedankt voor de fantastisch lekkere gerookte zalm op een bedje van salade met paprika en tomaatjes. Geweldig lekker. Het was een plezierige verrassing.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml