Een perfecte 2-daagse

Een perfecte 2-daagse

Als alle zondagen waren zoals gisteren, dan zouden we eraan denken om iedere zondag open te houden....

Ik moet dan wel van het kastje naar de muur lopen om alles in orde te houden, maar toch zie ik dat de mensen zich goed vermaken.

Telkens als er een koi gebowld wordt, hoor je toch weer de "ooohs" en de "waaws" die getuigen dat het toch steeds een belevenis is om een koi van hoge kwaliteit te bowlen. Ik geniet er in ieder geval nog steeds van.

Vooral de kindai showa die volgende week richting Rotterdam vertrekt, deed vele monden openvallen. Wat een body, wat een huidkwaliteit, dit is toch waar we met zijn allen van genieten, nietwaar...

Wat mijzelf veel bewondering ontlokte buiten de kindai Showa, waren de 2 Sandan Kohaku van Matsue. Wat zijn deze vrouwkens gegroeid en verbeterd...dit belooft voor de toekomst. Als je dan nog beschikt over de onderbouwde kennis van twee echte koiliefhebbers, Ben en Rini, dan is het hek helemaal van de dam. Het is een voorrecht om met deze 2 koiliefhebbers te mogen samenwerken. Ik vraag me dikwijls af, waar ik dit aan verdiend heb.

Meerdere mensen kwamen zich ook een beeld vormen van de filtersystemen die bij ons gebruikt zijn, want er zijn een groot aantal mensen die bezig zijn zelf een vijver aan te leggen. Wij staan ze graag te woord hierover.

Als afsluiting van deze heerlijke dag, vertrokken 2 van mijn echte topfavorieten richting Hengelo. Een zalige showa van Momotaro die alles in huis heeft om een hele grote te worden, en een sanke van Momotaro die op dit ogenblik niet aan het verwachtingspratroon voldoet, maar waar ik alle vertrouwen in heb dat zij voor veel verrassingen kan zorgen....dus tategoi in de werkelijke zin van het woord.

Wij kunnen alleem maar zeggen, bedankt mensen voor deze geslaagde dag.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml