Een tussendoortje

Een tussendoortje

Verslag van Riny en Ans ditmaal, als tussendoortje, zodat ik eventjes ontlast wordt. Straks volgt mijn verslag, van deze informatierijke dag.

De dag begon al goed, Ben verscheen hedenmorgen in zijn nieuwe japanse house-pak. Na zich te hebben omgekleed konden we op pad voor een goed ontbijt. Voor mensen die nog nooit in japan zijn geweest net als wij(riny en ans) de warme en koude koffie kun je in supermarkt kopen in een blikje. Het eten wordt ter plekke verwarmd als je wilt. Dat is nou eens service.

We zijn daarna op pad gegaan om het boek van Rini Groothuis te bezorgen bij Yamamatsu. En tevens foto's en een filmpje te maken met uitleg door de heer Toshiaki Saki zelf, over de sublieme sanke die gisteren door interkoi is aangekocht. Na een kort bezoek bij Otzuka, hebben we onze weg vervolgd naar de Gebroeders Danichi. Daar werden net de koi binnengebracht die geoogst zijn uit de mudpond.

Er werd door ons een zeer mooie showa en shiro gespot. Op dat moment was er geen tijd om hier op in te gaan. We hebben toen een aantal foto's gemaakt van het bedrijf en zijn verder gereden naar Isa. Daar waren op dat moment de chinezen de bakken aan het leegkopen( volgens mij hebben ze de lotto gewonnen,hihi)

Daarom zijn we maar gaan eten in een Japans fastfood restaurant. De curry met rijst is zeker een aanrader. Op de terugweg naar Isa zijn we eerst langs Danichi gereden om naar de showa en de shiro te kijken en of de aankoop zou lukken.

De showa en de shiro werden gebowld en we vielen stijl achterover van de schoonheid van de beide koi. Na lang beraad zagen we handschudden en blijde gezichten en de rest kun je wel raden.

We hebben onze weg vervolgd naar Isa en in de bus hadden we veel plezier met het zingen van liedjes met Ben en het luisteren naar zijn moppen. Ton helaas geen Hole in the mountain. hihi. Brian is wel erg nieuwsgierig naar wat wij zingen en waarom we lachen. Misschien word het tijd dat hij nederlands gaat leren. Bij Isa nog naar nissai gekeken en toen terug naar nagaoka gereden, met een voldaan gevoel hebben we weer genoten van de dag.

Groetjes Riny en Ans

Meer afbeeldingen

Een tussendoortje: afbeelding 1
Een tussendoortje: afbeelding 2
Een tussendoortje: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml