Eenzaam en verlaten

Eenzaam en verlaten

Het moest er ooit van komen. Er gingen te veel koi weg dit jaar. De verkoop van goede koi was zo ontzettend hoog , dat het onmogelijk was om dezelfde kwaliteit en hetzelfde niveau te blijven handhaven.

Toegegeven, ik heb nog een twintigtal koi van hoge tot zeer hoge kwaliteit en Remco zal het er met ons over eens zijn, dat ik de waarheid spreek. Ik zag hem likkebaarden, en ik zag hem verscheidene malen slikken….hahahahaha….

Die sanke van Momotaro is nu stilaan onze kashira aan het worden, de ginrin chagoi blijft maar groeien en body maken, de kindai showa is nog te weinig ontwikkeld, maar ze laat reeds alle verwachtingspatronen zien. Zet daar nog onze Helena bij, het tategoi meisje dat haar meester niet gevonden krijgt, evenals de showa zonder naam, met zijn 2 dotten die rustig naar haar hoogtepunt toe groeit, en we kunnen zeggen dat we nog een fantastische collectie hebben.

De bekende kanonnen echter zijn niet meer. Mijn meest genegen kohaku Yamatenka werd gisteren opgehaald. Zijn zuster de neus gaat mee, en Calypso, de laatste kohaku van Rini vervolledigde het trio. Marco mag zich gelukkig achten om dit trio bij in zijn vijver te plaatsen, en hij verdient het. Als er iemand is die dit trio verdient, dan is het wel Marco. Altijd vriendelijk, altijd loyaal, een geweldig mens. Hij is trouwens timmerman van beroep, en is specialist van hoog niveau. Hij woont regio Rotterdam, en als je iemand nodig hebt voor dakkappellen of andere timmerwerken, bel Marco…

Ondanks het slecht en wispelturig weer, was het aangenaam gezellig in Arendonk. Ik ben altijd blij als de mensen hun weg naaar Arendonk vinden. Het was wel spijtig dat we niet gezellig buiten konden zitten.

Wel hebben we nog de karashigoi voor Maarten Lammens uitgekozen, omdat hij de eerste keuze had, en ik heb er eentje voor mezelf uitgekozen. Hierbij is vooral rekening gehouden met de groeipotentie, want ik wil een beul van een karashigoi. Ook voor enkele andere mensen werden karashigoi geselecteerd die nu in een aparte vijver rondzwemmen met de wel heel bijzondere ki shusui. Diegene die we geselecteerd hebben zijn allen tussen de 38 en 40 cm.

Als laatste wil ik nog even Peter bedanken, de nieuwe eigenaar van Domino, en vermoedelijk GC Arcen 2011, voor zijn kistje wijn dat hij meegegeven heeft aan Rini voor mij. Ik weet wel niet waaraan ik dat verdiend heb, maar ik heb het toch dankbaar aangenomen. Samen met de bol kaas van Fred, waarvoor je dank Fred, hoef ik deze week weer geen honger te lijden.

En niet te vergeten natuurlijk, ook een woord van dank aan Martin, die zo goed was om een flinke extra partij grote waternavel uit zijn tuinvijver mee te brengen ten einde de geïnteresseerde klanten van Interkoi Arendonk hiermee (gratis) een plezier te doen. en formidabele nitraat- en fosfaatvreter als je het mij vraagt, die drijfplant. Deze waternavel komt origineel nog uit de vijver van Rini...

Geniet nog even van de fantastische filmpjes die ik gemaakt heb.

Remco laten watertanden

Remco nog erger laten watertanden

Nu wist Remco niet meer wat hij zag.

Een kindai showa

Het beroemde Yamatoya trio

Karashigoi voor Maarten en mezelf

Meer afbeeldingen

Eenzaam en verlaten: afbeelding 1
Eenzaam en verlaten: afbeelding 2
Eenzaam en verlaten: afbeelding 3
Eenzaam en verlaten: afbeelding 4
Eenzaam en verlaten: afbeelding 5
Eenzaam en verlaten: afbeelding 6
Eenzaam en verlaten: afbeelding 7
Eenzaam en verlaten: afbeelding 8
Eenzaam en verlaten: afbeelding 9
Eenzaam en verlaten: afbeelding 10
Eenzaam en verlaten: afbeelding 11
Eenzaam en verlaten: afbeelding 12
Eenzaam en verlaten: afbeelding 13
Eenzaam en verlaten: afbeelding 14
Eenzaam en verlaten: afbeelding 15

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml