Even de groeivijver controleren

Even de groeivijver controleren

Gisteren even de tijd genomen om de groeivijver te controleren.

De vissen zwommen rustig rond, het water was lekker groen, en de groeifaktor voor de koi was wel degelijk aanwezig. Af en toe zwommen ze voor het raam en kon je ze bekijken om te zien of alles in orde was. Op het eerste gezicht ge zien was dit zo.

Volgende week ga ik echter proberen tijd vrij te maken om ze allemaal eens te bowlen, zodat ze de laatste eindfase tot begin november kunnen voltooien. Sommige koi hadden al een serieuze verandering ondergaan.

Dit brengt me ook op het onderwerp van de laatste koi van de mudpond in Japan. Wij hebben onze reis reeds geboekt om eerst naar Niiagata te gaan en vervolgens onze reis voort te zetten naar het Zuiden. We zullen ook van de gelegenheid gebruik maken om alle koi die nog in Japan zitten te bekijken indien mogelijk. (als ze uit de mudpond zijn).

Er zijn nog steeds een 10 tal koi te koop, die nu nog in de mudpond in Japan zitten, en niet van de minste. Indien er mensen zijn die nog interesse hebben om een koi van deze kwaliteit aan te kopen, dan stel ik voor dat ze contact opnemen. Er blijft dan nog de mogelijkheid over om ze nog langer in Japan te laten, anders zullen deze allemaal naar Arendonk komen. Hier is niets verkeerd mee, maar de gelegenheid om de koi nog verder te laten ontwikkelen is een eenmalige gelegenheid, en komt niet altijd voor.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml