Extra voordeel tijdens BKS

Extra voordeel tijdens BKS

Er is een enorme boost ontstaan van de verkoop van Probites Summer Mix dit jaar. De reden van deze boost in de verkoop is moeilijk in te schatten, maar ik denk dat de mensen de kwaliteit van Probites beginnen te begrijpen.

Ik blijf trouw aan probites, ondanks de opkomst van de vele soorten koivoer de laatste jaren. Zoals reeds dikwijls vermeld heb ik al meerdere soorten koivoer gebruikt, maar mijn gevoel en mijn verstand blijft bij Probites.

Door het aanbod van al dit voer zie je door de bomen het bos niet meer staan, daarom is het misschien belangrijk om bij één boom te blijven, zodat alles duidelijk blijft.

Het aanbod wordt trouwens ook mede mogelijk gemaakt door de simplistische benadering van de producenten die eenvoudigweg de verpakking aanpassen aan de wensen van de potentiële verkopers.

Tijdens de Belgische Koi Show zal ik de summer mix extra in het zonnetje zetten door 12 kg aan te bieden voor 130 euro (normaalprijs 47.95 euro x 4 = 191.80), een voordeel van maar liefst 61.80 euro.

Je hebt de keuze:

Je komt het gewoon afhalen tijdens de Belgische Koishow of je besteld het gewoon via mail of eender ander welk sociaal media.

Naam + Adres en het wordt zo snel mogelijk opgestuurd. De kosten voor het opsturen bedragen slechts 8 euro in België of Nederland.

BESTEL PROBITES SUMMER MIX NU EN DOE EEN VOORDEEL VAN MAAR LIEFST 60,80 euro !!!

Tijdens de BKS

Uiteraard zal ik niet aanwezig zijn tijdens de BKS in Arendonk, en kan je me natuurlijk op de show vinden. Ik heb stand 19, en mijn vat heeft nummerke 24.

Iedereen is natuurlijk welkom, de koffie of een frisdrankje staan klaar ! Laat ons hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn.

Even melden dat er een groot TV-scherm aanwezig zal zijn, zodat je de wedstrijd van de rode duivels tegen Tunesië eventueel kan volgen…

SUPER AANBOD

Ik heb besloten om 2 machtige sanke van Sakai FF aan te bieden tijdens de Belgische koishow. Het is nu of nooit, en het zijn niet de minste. Ik heb er gisteren nog een filmpje van gemaakt zodat je de sanke kunt zien zoals ze nu zijn.

Sanke 1710010 van Sakai FF.

Normaalprijs 2250 euro. Tijdens de Belgische koi show: 1750 euro.

Sanke 1710008 van Sakai FF.

Normaalprijs 2250 euro. Tijdens de Belgische koi show: 1750 euro.

Niet kopen is een vergissing. Beide zijn koi die nog bijzonder goed kunnen ontwikkelen. Het zijn nisai die aangekocht werden vorig jaar tijdens de veiling van Sakai.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml