Grand Champion 2017

Grand Champion 2017

De winnaar van de AJKS 2017 is bekend. Dat het één van de 3 groten zou worden was geweten, en dat het Sakai zou worden, dan had je veel kans.

De Dainichi kohaku zag er ook heel goed uit, en Blue Whale King zal ook wat harten gestolen hebben, maar dat de kohaku van Sakai een geweldige koi is zal niemand ontkennen.

De foto die genomen is door Zanmai, is geweldig, dat staat buiten kijf, maar ik vind het toch zonde dat de foto ook niet ernaast gezet wordt zonder bewerking.

Toegegeven, de foto is adembenemend, maar een gewone ordinaire goed gemaakt foto zou iets meer duidelijkheid geven over het werkelijk uiterlijk van de koi. Dit is geen kritiek hoor, want ik kan er best mee leven. Johan moest me de normale foto maar eens toesturen, ik zal het hem wel eens vragen, maar ik ben bang dat ie dat niet zal doen.

Ondertussen heb ik ook wat filmpjes opgevangen van de deelnemende koi. Ik ben zeker dat je hier met plezier zult naar kijken. Het filmpje duurt 11 minuten, en het is de moeite om naar te kijken.

Ondertussen zullen de Sakai koi die ik onlangs heb aangekocht binnenkort binnenkomen. Ze zullen niet zijn zoals de kohaku die vandaag gewonnen heeft, maar er zitten bijzonder goede exemplaren tussen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml