Het eerste project

Het eerste project

De eerste koivijver is een feit, en het project mag gezien worden. Ik was er gisteren even te gast en werd vriendelijk door Marcel ontvangen.

Zelf hebben wij niet de intentie om koivijvers aan te leggen, maar waarom onze kennis en relaties niet aanwenden om toch koivijvers aan te verwezenlijken in de regio Noorderkempen. Zo kwam er een eerste contact met Bart, nog jong en ambitieus, die naast zijn huidige beroep van tuinaanleg, zich wilde specialiseren in het aanleggen van koivijvers. Dat deze iets anders moeten gebouwd worden dan een standaard natuurvijver werd hem al gauw duidelijk.

De samenwerking tussen Interkoi en Bart resulteerde in hetgeen hier via de foto's is weergegeven. Ik was aangenaam verrast toen ik gisterenmorgen voor de eerste keer een kijkje ging nemen. Perfect in de tuin ingeplanned, met de nodige touch verfijnd en professioneel uitgevoerd, zal deze vijver de eigenaars nog veel plezier verschaffen. Alles werd binnen de afgesproken tijd aangelegd, wat ook niet altijd evident is in ons onvoorspelbaar weerklimaat.

Het water staat er ondertussen in heb ik begrepen. Nu nog evend de tuin verder afwerken, en het geheel kan ingezegend worden. Mijn enigste belang in projecten zoals dit, is dat er natuurlijk koi van Interkoi in komen te zwemmen, maar die beslissing laat ik volledig aan de eigenaars over.

Indien er mensen in de regio zijn, die op zoek zijn naar een koivijver, je kan ons altijd contacteren.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml