Het heeft me deugd gedaan

Het heeft me deugd gedaan

Verleden week heb ik niet open gehouden en deze week serieus ziek geweest, dan is een dag zoals gisteren een dag die me veel deugd heeft gedaan.a

Zeker nadat we enkele koi gebowld hadden, want dit moeten we toch af en toe kunnen doen nietwaar ? Eerst en vooral waren er de kleinjtes van Ben's Bakje, die ik eventjes moest controleren. Ze zijn het ondertussen gewend, want ze worden precies allemaal handtam. Ik heb ze niet gemeten, maar ik heb mijn ogen uit mijn kop gekeken. Ik denk dat de grootste toch wel 32 of 33 cm was, en niet de grootte was belangrijk, vooral de vooruitgang, kwaliteit, bodyvorming was grandioos te noemen. Ik moest toch wel een paar keer slikken toen ik ze in de bowl zag, want zeg nu zelf. Vergelijk de bowl op de foto's eens met de bowl van 2 maanden geleden ?.

Ook moest ik even een afstrijkje nemen van de koi uit vijver 4, de vijver met de vissen die uit Japan gekomen zijn, en toen heb ik maar meteen 2 showa van de 42-reeks gebowld, om deze nog eens goed te bekijken. Ik zeg er niets over, bekijk ze zelf maar op foto en film. Zowel de kindai als de menware showa straalden, en zeg nu zelf, deze vissen van nog geen 19 maanden, ver over de 50 cm en met deze beloftevolle kenmerken, zijn dit geen showa om van te dromen.

Waar we allemaal met onze mond vol tanden van stonden, was de kindai showa van amper 2 jaar, bijna 70 cm, een kop als van een os, en een waardige vertegenwoordiger uit de shiro showa bloedlijn. Om je duimen en vingers van af te likken.

Bekijk de grandioze films ditmaal, stuk voor stuk een genot voor het oog:

Bentley, Momoko en Mako

912067

Rini, spontaan zoals altijd

de 42-reeks

Een oude bekende, en druppel, nu 5 jaar en 71 cm.

Niet vergeten dat Sem ook nog geweest was van interkoi brakel, die zijn tancho sanke kwam ophalen. Sem is een trouwe bezoeker van Interkoi.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml