Het lobbywerk gaat van start

Het lobbywerk gaat van start

Men is volop bezig om te lobbyen voor de Koi-Idol verkiezing 2013.

Hier zitten enkele koi van Interkoi tussen, en ik kan dan natuurlijk niet achterblijven om mee te doen. Graag zou ik dan ook stemmen ronselen voor de volgende koi van Interkoi.

Eerst en vooral uw aandacht voor de mannelijke kohaku van Momotaro, de winnaar van november 2013 en ondertussen eigendom van Arie. Hij heeft ondertussen 67 beoordelingen samengeronseld met een gemiddelde waardering van 9.3 op 10. Dit brengt haar in de top van de kanshebbers. Hier een filmje van "de man"

Daarna hebben we de maruten sanke van NND Marusho, de winnaar van augustus en nu eigendom van Matthijs, met 274 beoordelingen en een gemiddelde waardering van 9.4 op 10. Dit brengt haar ook in de top van de kanshebbers. Deze sanke werd niet door mij persoonlijk geselecteerd, maar door Jeroen van Keulen, en daarna door ons aangekocht. Daarom dat je onze 2 namen samen zult zien onder het item dealer. Ja hoor, samenwerken tussen dealers gaat ook. Hier het filmpje van deze sanke.

Als laatste heb ik één kandidaat ingezet onder de koi idol pro, een wedstrijd tussen dealers. De kohaku Virgin van de kweker Takigawa is ingeschreven, maar heeft op dit ogenblik slechts 18 beoordelingen gekregen, met een waardering van 7,2. Een filmpje van Virgin mag niet ontbreken.

Interkoi werd al enkele malen winnaar van de koi-idol verkiezingen, namelijk in 2010 met een mannelijke kohaku van Momotaro, en in 2012 met een sanke van Momotaro. Ik hoop via dit nieuwsitem nog wat stemmen te kunnen ronselen, en wie weet word ik nog eens winnaar in 2013....

Ik zou zeggen: stemmen maar, en liefst positief natuurlijk...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml