Het was weer zover

Het was weer zover

Ik moest weer in het water. Mijn bottomdrain was kapot, en dat was niet de eerste keer.

Het zijn vervelende zaken als je bottomdrain het laat afweten, maar het zijn dingen die gebeuren. Niets aan te doen, Ik moet het water laten zakken totdat ik er in kan gaan staan en dan proberen alles terug in orde te maken.

Ik heb de temperatuur eerst naar 15° gebracht, want het water dat nadien moet toegevoegd worden is ook 15° zodat er niet teveel verschil optreedt.

Het was ditmaal de koppeling naar de luchtschotel die afgebroken was. Ik kon het probleem eigenlijk maar gedeeltelijk oplossen. De koi hadden niet veel problemen met mijn aanwezigheid en kwamen nieuwsgierig naderbij. Het filmpje kan je hier bekijken.

Ik moet zeggen dat het toch mooie beelden oplevert van bovenaf gezien, en mijn trouwe waakhond hield de wacht. Het is trouwens niet mijn hondje, maar van één van mijn zonen die naar zijn schoonfamilie in Spanje is. Olivia is haar naam...

Gelieve er rekening mee te houden dat ik zal gesloten zijn van 14 tot en met 30 januari. Voor mensen die nog graag langs willen komen zal ik de volgende 2 zondagen open zijn van 10.00 tot 12.00 uur.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml