Het zijn geen tosai meer

Het zijn geen tosai meer

En dit kan je merken aan hun gedrag. Ze zijn rustiger geworden en in plaats van een massa flitsende rood/witte lichaampjes, zie je nu een grote massa kohaku met ertussendoor wat zwart van de showa.

Het is moeilijk te zien op de film, maar er zitten enkele beloftevolle exemplaren tussen. Bekijk hier het filmpje.

Eind volgende week wordt de temperatuur aangepast aan de buitenomgeving met een daling van 1° per dag. Na enkele dagen is de temperatuur dan idem, en mogen ze nog enkele dagen acclimatiseren.

Einde van de maand, zal ik ze op gaan halen. Nu is mijn vraag of er voldoende mensen zijn die interesse hebben om het ophalen van deze koi mee te mogen maken, net zoals vorige keer ?

Indien ja, zal ik er een speciale zaterdag voor vrijmaken, de koi s’morgens op gaan halen en één voor één meten, fotograferen en filmen. De zaterdag die dan in mijn gedachten zit, is 1 oktober. Dus....indien interesse, even mailen, en als er voldoende kandidaten zijn, zal ik het op zaterdag 1 oktober organiseren.

Ook heb ik een verdere selectie van mijn babykoi gemaakt. Ik blijf het een eigenaardige ontwikkeling vinden. Wat mij opvalt zijn de verschillen in grootte, en de kleurschakeringen. Ik heb er eentje gevonden met een sumi plekje, maar dat is dan ook de enige. Bekijk hier het filmpje

Het geel begint langzaam om te slaan naar oranje, en bij sommigen vind je al enkele patroontjes. Opvallend is het groot aantal tancho-achtig uitziende koitjes. Een vierstapper is ook gevonden….

Ik blijf benieuwd….

Meer afbeeldingen

Het zijn geen tosai meer: afbeelding 1
Het zijn geen tosai meer: afbeelding 2
Het zijn geen tosai meer: afbeelding 3
Het zijn geen tosai meer: afbeelding 4
Het zijn geen tosai meer: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml