Hier begrijp ik iets niet

Hier begrijp ik iets niet

Maar dat zal vermoedelijk wel aan mij liggen.

Ik had zeker gedacht dat de OpenSales een ware veldslag zou worden. Ik had de troepen al in stelling gebracht om zoveel mogelijk koi die ik zelf wou zeker te bemachtigen, maar blijkbaar was deze strategie niet nodig.

Mij niet gelaten, ik weet welke kans ik heb gekregen en welke kans ik ten volle heb benut. Buiten enkele koi die ik ben misgelopen, want ik kan ook niet alles gaan opkopen, heb ik een buitengewoon rijke collectie op de kop weten te tikken. Ik ben niet 100%, maar 300% zeker dat als ik persoonlijk naar Japan ga, en deze koi krijg voorgeschoteld, ik deze NIET aan deze prijzen kan kopen.

Ik heb in ieder geval zaterdag, samen met Ben en Rini en een aantal mensen die aanwezig waren de volledige koi uit de groeivijver kunnen bekijken, en wij hebben ontzettend genoten. Ik ga er nu geen verslag van schrijven, want het is zoveel informatie dat ik ze op dit moment niet kwijt kan. Ik zal er rustig mijn tijd voor nemen in de loop van de volgende dagen. Ik doe vandaag open van 10 uur tot 13.00 uur en heb nog wat werk voor de boeg.

Ze liggen klaar om te poseren

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml