Hoe zal deze de winter uitkomen

Hoe zal deze de winter uitkomen

Deze showa van Momotaro, mannelijk, tosai zal iedereen verbazen.

Hij werd op het laatste nippertje geselecteerd om volgende week mee te verhuizen naar de groeivijver. Een schoolvoorbeeld van een mako showa met een rooskleurige toekomst voor zich.

Nu 42 cm, maar tijdens zijn winterverblijf op 26° zal hij zeker tussen de 55 en 60 cm eindigen, daar kan je donder op zeggen. Prent deze showa goed in je hoofd. Ik zal hem trouwens regelmatig presenteren, want schoonheid is altijd te bewonderen. Ook ben ik niet bang voor het feit dat het een mannelijke koi is. Als je bedenkt dat de mannelijke koi van Momotaro de body kunnen krijgen van een Jumbo, denk maar aan Domino en nog enkele andere, dan maakt het tegenwoordig niet veel verschil meer dat ze mannelijk zijn.

Een mannelijke showa met ballen

Het was vandaag helaas een dag met veel miezerige regen, maar dat dempte de stemming niet. Bij de enkele opklaringen tussendoor hebben we nog enkele filmpjes genomen van een shiro showa, waar wij heel veel potentie in zien, zelfs zoveel als in Daishiro, al zul je dit op dit ogenblik niet zeggen. Deze shiro showa moet een grote inhaalbeweging maken. Daar gaan wij voor zorgen, en als het uitkomt wat wij denken, staan ons nog aangename koimomenten te wachten.

zeldzaam mooie shiro showa

superbe huidkwaliteit

We zijn ons volop aan het concentreren op de komende Japanreis, maar weten toch niet goed wat we moeten doen. Dure vissen aankopen (door toedoen van de yen) of even voorzichtig zijn en onze doelstellingen in een wachtpositie zetten totdat de kust wat veiliger is. Niet vergeten dat je op dit ogenblik 920 euro voor 100 000 yen op tafel moet leggen, en dat was eerst 650 euro, of een verschil van 50% in aankoop. Ik heb er eerlijk gezegd een zwaar hoofd in. Iedere dag probeer ik me in te prenten dat ik me niet moet laten gaan.

Bovendien ben ik benieuwd of er andere koi moeten aangekocht worden dan go-sanke; Wat vinden jullie ervan ? Waar zou ik naar moeten uitkijken ???

Wat betreft de foto’s: je begrijpt dat er één bepaalde foto wel in scene is gezet, of niet ?

Meer afbeeldingen

Hoe zal deze de winter uitkomen: afbeelding 1
Hoe zal deze de winter uitkomen: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml