Jaarlijkse barbecue

Jaarlijkse barbecue

Als ik zo s'morgens naar buiten kijk, lijkt het niet uitnodigend om naar de jaarlijkse barbecue te komen. Maar blijkbaar wordt het beter.

Het zal geen zomerse zwoele dag worden zoals het eerste jaar, maar er wordt droog en gematigd weer verwacht. We zullen niet in onze zwembroek rond kunnen lopen, maar met een behoorlijke kledij kunnen we er een aangename dag van maken. Er zullen ongeveer 100 mensen aanwezig zijn, het kan dus gezellig babbelen worden.

Voor de mensen die komen zet ik alles nog even op een rijtje:

Er zijn niet voldoende parkeerplaatsen op de locatie zelf. Laat ons wat rekening houden met de buren. Er is een grote parkeerplaats achter Interkoi, dat je eenvoudig kan vinden op bijhorend plan. Uit respect voor de buurtbewoners zou ik je willen vragen om de daar te parkeren. Het is een kleine moeite en een mooie wandeling van ± 300 m. van parkeerplaats tot aan Interkoi: bekijk het plan voor de parkeerplaats

Hoe is de dag ingedeeld ?

Onze poorten gaan open om 11 uur. Je kan dan rustig rondwandelen, de koi bekijken en misschien kennis maken met de aanwezige mensen. Je kan te rade gaan bij Ben en Rini voor eventuele vragen, amusement verzekerd.

Mijn schoondochter zal aanwezig zijn met wat kinderkleding van Spaanse makelij en mensen die zich aangetrokken voelen tot deze prachtige kleding kunnen genieten van mijn kleinkinderen Sofia en Helena die zeker rond zullen lopen in een outfit van Chiquedings. Tevens wil mijn derde zoon Vincent zijn tegenwoordigheid laten voelen door speciale wandelschoenen van Chiruca en wat sportieve ensembles te presenteren uit zijn nieuwe winkel Sportselect. Hij zal ook de alombekende en begeerde Power Balance armbanden meebrengen en demonstreren indien gewenst.

Om 12.30 uur zal de barbecue beginnen en kunnen jullie genieten van de aangeboden heerlijkheden. Er is voldoende besteld, dus moet je je zeker niet inhouden. Rond 15.00 zal ik overgaan tot de trekking van de grote prijs. Dit zal gebeuren door mijn kleinkinderen Lisse, Sofia, Sander en Helena. Zij zullen 4 waardebonnen trekken, waarop een nummer staat vermeld die correspondeert met de nummer van de waardebon. Eén van deze nummers is de winnaar. Deze zal door een onafhankelijk persoon getrokken worden uit de 4 uitgezochte waardebonnen. Wie deze persoon is, zal ik nog even moeten uitzoeken tijdens de dag zelf.

Als de trekking van de grote prijs voorbij is, heb je nog de gelegenheid vanaf 15.00 uur om op verzoek een koi te bowlen. Als verrassing of als toemaatje wil ik iedereen die op deze dag een koi wenst te kopen, een vriendschapskorting geven van 30% op de aangeboden prijs. Dit is enkel op deze dag en enkel voor de aanwezige klanten van toepassing, als dank voor hun trouw en aanwezigheid. Moesten er mensen zijn die zich aangetrokken voelen tot een bepaalde koi op deze dag, zou ik willen voorstellen om dit even door te geven, zodat wij er eventueel rekening mee kunnen houden.

Wat moet je meebrengen ?

Als het even kan, wat zonneschijn en een goed humeur

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml