Japantrip anno 2008

Japantrip anno 2008

Bij gebrek aan informatie, heb ik nog een filmpje in elkaar gebokst van onze Japanreis in 2008.

We hadden het geluk dat ze bij Momotaro juist de oyakoi aan het fotograferen waren. We herkennen hier meerdere ouders van weleer, waaronder de prachtige showa van 85 cm, en waar ik vele nakomelingen van heb kunnen kopen op de veiling.

Niet te vergeten, onze Bentley, die vele harten heeft gestolen, en de 107 cm grote Izumoryu sanke. De yondan mako sanke was ook al van de partij, toen nog vrij jong en op dit moment zijn er vrij veel sanke uit deze yondan mako sanke de revue gepasseerd. Ik heb haar onlangs nog gezien. Ze was al een eindje over de 100 cm, en zal nog regelmatig voor goede nakomelingen zorgen.

Zoals je kan zien, is er ook mankracht voor nodig om deze koi van de ene plaats naar de andere te heisen. In het filmpje zie je ook regelmatig Adam, die onlangs is getrouwd, en over het algemeen het zware werk voor zijn rekening neemt.

Af en toe zul je de zware stem van Rini horen die voor de eerste keer mee naar Japan ging. Het filmpje duurt bijna een half uur, niet van een geweldige kwaliteit, maar ik dacht dat het toch mooi was om jullie dit te tonen.

Japanreis 2008

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml