Koi verkopen in een andere dimensie

Koi verkopen in een andere dimensie

Ik veronderstel dat echt koi handelen best plezierig is, maar Rini en ik trachten het toch steeds te benaderen via een andere dimensie. Hoofddoel is: het moet plezierig blijven, dat is ons streven.

Vandaag was het één van die dagen die het verkopen van koi, zij het in een andere dimensie, ontzettend veel plezier verschaffen. Vandaag was het de beurt aan onze nieuwe bezigheid: een koivijver leegmaken met een drijfnet. We hadden slechts 10 meter drijfnet ter beschikking gekregen van een vriend, maar Rini weet hier wel raad mee. Vandaag was Rini dan ook duidelijk de baas, want hier heb ik geen kaas van gegeten.

We hebben in eerste instantie het drijfnet als een fuik op een strategische plaats gehangen in deze gigantische natuurvijver van 1 500 000 liter, zodat de vissen via een open zijde nog rustig het voer kunnen opeten. De opdracht van Rini was nu dat er iedere dag zoete mais moest gevoerd worden, zodat ze rustig via de opening naar binnen en terug naar buiten kunnen zwemmen. Na enkele dagen zullen ze wel aan het net gewend zijn, en zullen we het net rustig sluiten, zodat we de koi op een serene manier kunnen vangen. Tot hiertoe opdracht volbracht, en het vervolg zul je kunnen lezen zogauw het tijd is om de vissen te vangen.

Naast de prachtige natuurvijver waar enkele serieuze jumbo's in zullen komen, is een vleugje kunst niet uit de lucht gegrepen. Bewijze hiervan de appel, lichtjes bewerkt met het logo van Interkoi. Op deze manier de koihobby uitoefenen vraagt wel wat tijd en inspanning, maar dat hebben Rini en ik er graag voor over. Dit is pas puur genieten, en het einde is nog niet in zicht....

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml