Narita event 1 oktober

Narita event 1 oktober

Zoals ik gemeld heb, zal ik op de Narita event aanwezig zijn van 1 oktober.

Wat er allemaal te koop is, is nog niet heel duidelijk, maar af en toe duiken er filmpjes op zijn FB account, waaronder dit aanbod.

Vraag me niet naar prijzen, want dat is onvoorspelbaar. Wat ik wel kan zeggen is dat er tegen die tijd dat wij er komen prijzen op de bowls zullen staan, en dat we dan nog niet vrij kunnen kopen.

Narita heeft de positie veroverd dat hij verschillende kandidaten heeft voor dezelfde koi, zodat hij het op zijn manier kan doen. Hoe gaat dat in zijn werk ?

Laat ons stellen dat een bepaalde koi voor 50 000 yen aangeboden staat, en er zijn meerdere kandidaten om de koi te kopen, dan is het gewoonlijk de Lucky Draw die toegepast wordt.

Al de kandidaten mogen een koffielepeltje trekken, waarvan eentje met een tancho vlek is voorzien. Wie de tancho vlek heeft wordt eigenaar van de koi...ja, wat een luxe...

Ik zal in de loop van de volgende dagen telkens de mogelijke aankopen op een rijtje zetten. Wil je toch iets proberen aan te kopen, weet het me dan te zeggen, maar....vraag me niet naar prijs....ik kan je die niet geven.

Je kan een budget doorgeven, maar denk eraan dat deze koi allemaal heel prijzig zijn. Als je een budget doorgeeft kan ik alleen zijn of ik iets kan aankopen, zoniet koop ik het zelf aan.

Meer afbeeldingen

Narita event 1 oktober: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml