nieuw op de website

Nieuw op de website

Vanaf vandaag kunnen mensen ook vragen stellen aan Ben Doorakkers.

Vele vragen houden je bezig in de koihobby. Wat is er beter dan een kundig antwoord te krijgen van 2 koispecialisten en koiliefhebbers in hart en nieren. Zowel Rini als Ben hebben een bovenmatige kennis in het koigebeuren, zij het ieder op een andere wijze. Ben is vooral kundig op kleine tosai en nisai en heeft kennis van het houden van koi in het algemeen. Rini heeft van alles kennis, maar zijn hart begint te kloppen bij de grotere Jumbo’s. Beiden hebben een ongewoon hoge kennis van alles wat met koi te maken heeft.

Stel je vragen via de website. Deze komt bij hun automatisch aan, en zij zullen deze dan ook via de website beantwoorden. Om hun antwoorden te lezen zul je regelmatig de website moeten raadplegen, want zij zullen misschien enkele dagen nodig hebben om deze te beantwoorden. Geef hun die tijd, want misschien moet er wel opzoekwerk gebeuren om het antwoord te ondersteunen.

Zijn er nog mensen die zich geroepen voelen om deze website te voorzien van nieuws of nieuwsitems, en die voldoende informatie hebben om een nieuwsitem te brengen, die mogen zich altijd aanmelden.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml