Ons weekend kan beginnen

Ons weekend kan beginnen

Vandaag hebben we alles klaargezet voor het weekend dat reeds geruime tijd gepland was, en dat onderdeel is geworden van een jaarlijks wederkerend gebeuren.

Mijn vrouw en ik hebben ons best gedaan om alles naar behoren te schikken, en als het Spaans intermezzo ook nog eens meevalt, dan kan er eigenlijk niets stuk. Voor zover ik weet is Begoña op dit moment aan het koken. en normaal zijn haar kookkunsten altijd fantastisch. Ik heb er dus alle vertrouwen in.

Voor de mensen die dit weekend komen, wil ik nog eens herhalen dat je zeker gebruik moet proberen te maken van de waardebonnen die gegeven worden bij iedere aankoop zoals vermeld in dit nieuwsitem. Ga niet te licht over deze koi die zomaar weggegeven wordt. Deze wordt zeer hoog ingeschat, en niet alleen door ons hoor...

Verder wil ik nog even meedelen dat er verschillende koi van Interkoi Almere en van Interkoi Hapert door ons zullen worden opgevangen en dat deze koi morgen en overmorgen ook aanwezig zullen zijn. Voor meer informatie kijk je gewoon op hun website.

Tot morgen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml