Ook een shiro in promotie

Ook een shiro in promotie

Zoals jullie wellicht hebben gezien, heb ik vandaag een shiro extra in promotie gezet.

Niet goedkoop, maar bij dit soort koi kan, en mag je dit niet verwachten. Deze gaat niet met 50 euro, maar met een vooraf onbepaald bedrag naar beneden. Kwestie van de promoties hot te houden.

Ik laat je hier nog even het filmpje van deze massieve shiro zien. Zijn het geen echte bulldoggen, bodybuilders in spé ?

Waarom doe je dit vraag je je dan af ? heel eenvoudig, ik ga binnenkort terug naar Japan en hoe meer geld ik vooraf kan incasseren, hoe meer ik weer kan aankopen, en hoe meer ik jullie op je wenken kan bedienen.

Tijdens mijn laatste bezoek op de veiling werd ik echt getroffen door de krachtige uitstraling van beide shiro. Ik ben altijd voorzichtig om shiro aan te kopen, omdat ik weet dat dit een koi is waar, net zoals bij de sanke, alles perfect moet zijn.

Bij deze shiro heb ik niet getwijfeld, en ik had hier dadelijk mijn zinnen op gezet. Machtige, brutale en woest uitziende shiro, met een goed patroon dat nog veel verborgen verwachtingen te voorschijn kan toveren. Het zijn shiro uit showa kweek, maar zijn dit niet alle shiro ?

Normaliter zullen deze geen hi meer bijkrijgen, daar zijn ze vermoedelijk al te ver voor gevorderd. Of de aflijningen ooit scherper zullen worden is een vraagteken, maar is dat nodig bij deze exemplaren ? Ik weet wel wat showa doen bij sommige klanten, en dan knipper ik soms met mijn ogen...

ik hoop dat ik in mijn nieuwsitem niet teveel spelfouten heb geschreven, zodat menigeen gerust kan slapen. Ik geef er toch niets om, en het betoog van Martin in vorig nieuwsitem om 1.15 uur, heb ik met veel interesse gelezen. Ik kan hier weinig op aanmerken, want het is tenslotte zijn persoonlijke mening.

Lopende promoties.

Interessante promotie showa Momotaro momenteel 2299 euro, 355 x bekeken.

Interessante promotie shiro utsuri Momotaro momenteel 4150 euro, 266 x bekeken.

Opensales evenement zaterdag 6 april...niet te versmaden

Veiling Momotaro 11 april. Liefhebbers kunnen zich aanmelden

20 april, voorstelling van onze "2013" koi. (info volgt)

Meer afbeeldingen

Ook een shiro in promotie: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml