Peter wou een visje van Bompa

Peter wou een visje van Bompa

Dat waren zijn woorden, en met de actie van 250 euro werd de gelegenheid geschapen om zijn woorden kracht bij te zetten.

Nu is het zo dat deze koi niet meer de beste zijn, ondanks het feit dat er best nog aardig spul tussen zit, zoals je kan zien op dit filmpje.

Door eliminatie van de niet gewensten, bleef er één koi over die het geluk had om te verhuizen naar zijn nieuwe vijver. Peter volgde de website al enkele jaren zonder ooit een bezoek gebracht te hebben, en dat was bij deze dan ook gebeurd, en of men nu een koi koopt van 5000 euro of 100 euro, voor mij is iedereen gelijk en wordt iedereen op dezelfde manier ontvangen.

Zo Peter, nu ben jij ook eens in het nieuws geweest…hopelijk voldoet het koitje een beetje aan je wensen. Het goede weer zorgt er bovendien voor dat meerdere mensen zich aangemeld hebben om hun koi te komen ophalen.

Ik zal zondag ook extra open zijn van 10.00 tot 12.00 uur om die mensen de gelegenheid te geven die op zaterdag niet kunnen, om hun koi te komen ophalen. Als er mensen zijn die door de week liever komen, geef me gewoon een seintje, want ik kan altijd aanwezig zijn.

Hou er wel rekening mee dat ik volgende week dinsdag opnieuw vertrek naar Japan, namelijk van 14 tot 21 april. Ze zijn bovendien bezig om de koi van de veiling actief te zetten. Ik kan al zien wat ze gaan aanbieden, omdat ik via het admingedeelte iets meer kan zien dan anderen.

Meer afbeeldingen

Peter wou een visje van Bompa: afbeelding 1
Peter wou een visje van Bompa: afbeelding 2
Peter wou een visje van Bompa: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml