Speciaal verzoek

Speciaal verzoek

Toevallig was ik gisteren mijn archieven aan het doorbladeren en ik kwam oog in oog te staan met de 64 reeks.

Voor mensen die Interkoi al lange tijd volgen, weten ze misschien nog wat de 64-reeks inhoud. Ik kocht in die tijd altijd een bepaald aantal koi van Momotaro in grotere hoeveelheden en gaf die dan de naam van het aantal, dus in dit geval 64 reeks.

Ik heb alle foto's teruggevonden en raar maar waar, ik herinner me nog veel koi van deze reeks. Het zullen waarschijnlijk allemaal uitgesproken mannen zijn, maar in die tijd was dit nog niet zo aan de orde.

Nu zou ik het geweldig vinden indien er nog exemplaren van deze koi ergens te vinden zijn. Zoja, meld het dan eventjes. We zijn nu 7-8 jaar later en er zouden toch nog wat overlevenden moeten zijn.

Ik zet de foto's van alle koi hier even op de website, en al die mensen die nog foto's of filmpjes hebben van deze koi en die willen delen, gelieve met mij contact op te nemen.

Het zou ook fijn zijn mochten de mensen een filmpje in de loop van het voorjaar door kunnen sturen van deze koi. Ik heb zelf een filmreeks gemaakt van alle 64 koi afzonderlijk.

64 reeks van Momotaro. Bekijk het filmpje rustig (11 min.). Het zijn bijna allemaal showa uit de toen regerende shiro showa bloedlijn, de voorloper van veel showa bloed dat er nu aangeboden wordt.

Ik heb ook nog de reactie van Daisuke in zijn Engels van toen. Ik vroeg hem even zijn top 12 te geven, waarop dit antwoord kwam:

Hi Luc

Sorry for the later reply.

Now we check the Tosai and tell you which are best 12 and which are male for sure already.

Top 12

picture No.9,33,36,48,50,51,52,56,57,59,63,64

And we think No.33,52,63 are one of the very best out of these 12p.

Fir which one is No.1,No.2...... please you can decide with pattern which you like with these top 12 Tosai it will be depending on the pattern who like so please decided it.

Anyway thank you very much to buy these Tosai again from us

Ik zal hem deze tekst nog eens onder zijn neus schuiven zodat hij niet vergeet wie zijn grote aanhangers waren in die tijd.

Zelf heb ik enorm veel plezier aan de Shiro Showa bloedlijn beleeft…uit deze serie was nummerke 13 mijn favoriete showa. Het was een mooie tijd, misschien moet ik het nog eens overdoen...

Meer afbeeldingen

Speciaal verzoek: afbeelding 1
Speciaal verzoek: afbeelding 2
Speciaal verzoek: afbeelding 3
Speciaal verzoek: afbeelding 4
Speciaal verzoek: afbeelding 5
Speciaal verzoek: afbeelding 6
Speciaal verzoek: afbeelding 7
Speciaal verzoek: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml