Succes gewenst aan de Veluwse koiavond

Succes gewenst aan de Veluwse koiavond

Ik weet dat er morgen een grote bijeenkomst is van de Veluwse koivrienden.

Hier ken ik redelijk veel mensen van, en het zijn allemaal echte koiliefhebbers in de ware zin van het woord. De relatie tussen Interkoi en deze mensen, gaat al terug naar het begin van Interkoi in 2007 en dit schept toch een speciale band.

Ik herinner me als de dag van gisteren het bezoek van BertJan, Wilfred en nog iemand waarvan ik de naam helaas vergeten ben, toen nog bij mij privé thuis. Ik herinner me ook nog het bezoek van Rinus en zijn vrouw (Jessie geloof ik). Er is altijd een speciale band geweest tussen Interkoi en deze mensen, en goede banden moet je respecteren, of ze nu je klant zijn of niet.

Door het akkefietje met Koi2000 ben ik een beetje de touch verloren. Vroeger volgde ik nog regelmatig via het forum van Koi2000 het reilen en zeilen van deze mensen, maar sinds het verlaten van het forum, ben ik een beetje het verhaal kwijt. Spijtig, maar het is niet anders.

Ik kan dan ook niet anders doen, dan al deze mensen een geweldige avond toe te wensen. Ik weet dat ze ook nog wat prijzen weggeven, want uiteraard heeft Interkoi een waardebon geschonken, maar ik wil hier eigenlijk nog een schepje bovenop doen. Als de verantwoordelijke voor de organisatie dit leest (Arie), en hij contacteert me nog voor morgenavond, dan schenk ik extra nog een showa uit de selectie van Sekiguchi die einde van deze maand binnenkomt. Er zijn op dit ogenblik 5 mensen die een optie genomen hebben om hun eerste keuze te maken, maar bij deze schenk ik een waardebon voor de 6de keuze uit de selectie van Sekiguchi. Als Arie me nog contacteert voor morgenavond, zal ik voor de Veluwse koiavond deze bon nog klaarmaken.

In ieder geval: veel plezier morgenavond.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml