Terug thuis

Terug thuis

Na een aangename reis, zijn we na een hartelijk afscheidsmenu in een befaamd restaurant in Okayama, veilig aangekomen in Amsterdam.

Vermoeid, maar toch voldaan. Om je een idee te geven van de afstanden die we afgelegd hebben. We zijn vertrokken in Tokio. Dan zijn we richting Niiagata gereden waar we 2 volle dagen hebben rondgetoerd. Daarna richting Matsue (ook de stad van de kweker met dezelfde naam) waar de ZNA show plaatsvond in de nabijgelegen stad Izumo. (Ik vermeld hierbij de link naar de sanke van 107 cm van Momotaro: IzumoRyu of de draak van Izumo). Daarna richting Hiroshima, onze uitvalsbasis om naar Yamatoya te rijden. En als laatste richting Okayama op een 20-tal minuten van de Momotaro Koifarm, mijn thuisbasis in Japan.

Totaal gereden afstand: 2600 km.

Ik heb nog niet alle koi op de website geplaatst. Er zijn een 100-tal koi aangekocht waarvan een groot aantal prijstechnisch betaalbare koi van goede kwaliteit, een aantal goedkope koi, en een 20-tal zeer hoge kwaliteitskoi. Ik zal van dit weekend gebruik maken om alles te evalueren, de indrukken te verwerken en alle koi met prijzen op de site te zetten.

Verder wil ik nog even meedelen dat ik 19-20 december schrap van de bezichtigingsdagen in Arendonk. De reden hiervan is dat alle interesse uitgaat naar de 2 eerste dagen, en dat mijn familieleden erop hebben aangedrongen dat weekeinde vrij te nemen. Meer nieuws hierover in een volgend nieuwsitem.

Deze zaterdag zal ik NIET aanwezig zijn bij Interkoi, gelieve hier rekening mee te houden. De getoonde foto’s zijn nog een laatste impressie van het laatste, zei het lekkere avondmaal. Ik denk dat iedereen van deze reis heeft genoten, maar ik weet niet of het voor herhaling vatbaar zal zijn.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml