Uit het niets

Uit het niets

Vandaag kreeg ik uit het niets een mail toegestuurd van iemand die blijkbaar ook van koi houd.

Bekijk de film hier . Het fraaie lichtspel in combinatie met de muziek en de verfilming maakt van deze presentatie een mooi geheel, dat ik graag met iedereen wil delen. De film verliest zijn charme gedeeltelijk door de drukte van de beelden, terwijl de koi juist de door ons gewenste rust uitstralen, maar dit in het midden gelaten blijft het een persoonlijke impressie van deze man. Mensen die nog andere kunstzinnige ideeën hebben of willen maken, en dit willen delen, mogen me altijd een mail sturen.

Verder wil ik ook meedelen dat het kunstwerk van de koi die in China gemaakt werd ook klaar is. (zie dit nieuwsverslag). Deze zal zaterdag met de boot aankomen, en hopelijk in de loop van volgende week geleverd. Dit is een uniek meesterwerk naar ons model, en in samenwerking met Marcel gemaakt. (waarover later meer als zijn vijver klaar is :)

Wat ik ermee ga doen weet ik nog niet zeker. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ofwel kan ik het kunstwerk verkopen, ofwel kan ik het kunstwerk verloten, ofwel neem ik het mee naar Arcen om tentoon te stellen en misschien per opbod te gaan verkopen, we zien wel. Het beloofd in ieder geval om iets uniek te zijn.

Als laatste wil ik nog even meedelen dat ik op zoek ben naar iemand die op eenvoudige wijze een mooie video met muziek kan samenstellen van ons bedrijf. Iemand die op een semi professionele manier een leuke video kan monteren voor Arcen, wil ik graag eens uitnodigen. Afhankelijk van het resultaat zal ik deze video gebruiken in Arcen om ons bedrijf te presenteren. Ik wil er ook bijvermelden dat het niet gratis hoeft hoor...Geinteresseerden mogen me altijd mailen, en de voorkeur zal altijd uitgaan naar mensen uit mijn bestaande klantenkring.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml