Voorbereidingen Japanreis

Voorbereidingen Japanreis

s’Morgens voel je het al goed…de kilte van de koudere dagen komt je tegemoet.

Stilaan beginnen we weeral te denken aan de overkappingen, hopende dat het najaar ditmaal iets meer medelijden met ons heeft, en dat we nog kunnen genieten van een zachte nazomer. Dat zou veel goedmaken….van die zachte, zonnige en windloze najaarsdagen die je een prutszomer doen vergeten.

Tegelijkertijd zijn we de voorbereidingen aan het maken voor de Japanreis die dit najaar ingeplanned is van 2 november tot 9 november. Er zal dit najaar veel te beleven en te zien zijn, want er komen beloftevolle kanjers naar Arendonk.

Het is spannend afwachten wat de mudponds ons gebracht hebben, en ik weet dat er velen op hete kolen zitten om hun koi te mogen zien. Laat ons hopen dat het een vruchtbaar jaar is geweest, en dat alle koi beter dan verwacht uit de groene vijvers te voorschijn zullen komen.

Er zitten nog een 50-tal koi in de mudpond, waarvan een groot gedeelte verkocht is. Wij zullen er voor zorgen dat er van iedere koi een filmpje en een foto wordt gemaakt. Je hebt dan nog even de tijd om te beslissen of de koi nog in Japan moet blijven of dat hij naar huis moet komen.

Indien je wenst dat de koi nog een jaartje langer in Japan blijft, dan dient dit zo snel mogelijk doorgegeven te worden, zodat de nodige maatregelen nog kunnen genomen worden. De prijzen en voorwaarden worden tegelijkertijd doorgegeven, omdat deze verschillen van kweker tot kweker.

Uit het aantal vissen dat nog in de mudpond zitten, zijn er nog een aantal die niet verkocht zijn. Deze hebben de gelegenheid om nog aangekocht te worden, om ze nog een jaar langer in de mudpond te laten verblijven. Indien ze niet verkocht zijn, zullen ze automatisch naar huis komen, buiten enkele koi die we door zullen laten groeien.

Tevens zullen we een nieuwe selectie bij elkaar proberen te zoeken, die kwalitatief aan onze eisen zullen voldoen. Het zal voornamelijk om nisai of om sansai gaan. Tosai is voor begin volgend jaar. Als er nog speciale wensen moesten zijn, gelieve ons dan te contacteren.

Moesten er nog mensen zijn die de onverkochte koi (zie bijgevoegde foto’s) wensen aan te kopen, vraag dan via mail informatie over de prijzen en het verwachtingspatroon van deze koi.

Meer afbeeldingen

Voorbereidingen Japanreis: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml