We zijn er...

We zijn er...

Het is ondertussen zaterdagnacht 1 uur en morgenvroeg moeten we er om 7 uur uit, dus even dit berichtje.

Alles verliep voortreffelijk. De treinen naar Schiphol vertrokken op tijd, het was nergens te lang wachten en na 11 uur vliegen kwamen we eindelijk in Osaka aan. Vandaar moesten we de JR rails naar Shin Osaka nemen (1uur) en daarna de Shinkansen naar Okayama. Alles leek perfect te gaan, tot het noodlot toesloeg.

Bij het bestellen van de tickets kwamen we bij een Japannerke terecht dat niet al te best Engels sprak, en communicatie verliep niet al te vlot, en in plaats van Okayama verstond de pipo Yokohama. Ik wist dat er iets fout zat, maar dacht het is in orde totdat we ginder aankwamen. We zaten gewoon vlakbij Tokio en waren zowat 350 km naar de andere kant van de bestemming gereden. Was dat effen balen.... We moesten het hele eind terug plus de overige 150 km, zodat we ongeveer 500 km te veel met de trein hebben gereist, dubbel geld kwijt, en 7 uur verloren. We kwamen om 8 uur in het hotel aan.

We werden wel onmiddellijk bij Maeda San en Daisuke uitgenodigd om te komen eten en dat was een hele eer. Maeda san vertelde me wel dat de meeste koi die er dit jaar verbleven hebben, het bijzonder goed gedaan hadden, dus dat beloofd. We zullen het in ieder geval morgen weten. Het eten was trouwens voortreffelijk. Een soort octopus in een deegbal gebakken met terayaki saus, sake, rundsvlees met paprika, geweldige druiven, en een aangename sfeer bij de patron thuis.

Ik zal je morgen zoveel mogelijk op de hoogte houden met de nodige foto's erbij.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml