Wie durft de weddenschap aan

Wie durft de weddenschap aan

Vermits de Rode Duivels de kwartfinale hebben gehaald en ze zo goed als zeker zijn dat ze Brazilië zullen verslaan, iets waar ik rotsvast van overtuigd ben wil ik dit combineren met een superactie die zijn weerga niet kent.

Ik heb hier 15 prachtige koi van om en bij de 42-50 cm, showa waar ik vandaag een filmpje van heb gemaakt en die stuk voor stuk super zijn om te laten ontwikkelen.

Het zijn koi die het in zich hebben om minimum 65 cm te worden, en alles wat erboven gaat is lekker meegenomen, maar buiten dat zijn ze nog eens goed van kwaliteit.

Om het niet te moeilijk te maken, want er zitten koi tussen die een stuk meer dan 1000 euro waard zijn, heb ik de prijs per stuk nu op 800 euro geplaatst.

De deal is eenvoudig

Je bekijkt de foto’s en de bijhorende filmpjes goed en beslist of je er één wil kopen of niet . Je kiest je nummer en geeft mij deze per mail door. Als Brazilië wint betaal je 800 euro, als België wint, betaal je slechts 400 euro….

En het zijn stuk voor stuk goede koi. Moest de koi je alsnog tegenvallen bij aankoop, waar ik gegarandeerd zeker van ben dat het niet waar is, mag je het geld nog altijd gebruiken voor een andere aankoop.

Je verplicht je wel tot de deal, waarbij de prijs bepaald wordt door de uitslag van de match tussen Brazilië en België. Het is of 800 euro, of het is 400 euro….

De rode duivels bowl 1

De rode duivels bowl 2

Wat betreft het gele gevaarte !

De gele zitten nu allemaal apart in een vijver. We lussen de gele morgenavond rauw !!!

Hiervoor geld het zelfde. Er zitten koi tussen van 495 euro, als België wint wordt dit 250 euro. Er zitten koi tussen van 800 euro, als België wint betaal je 400 euro.

Er zitten koi tussen van 1250 euro, als België wint betaal je 625 euro, er zitten nog koi tussen van 1450 euro, als België wint betaal je 725 euro.

Het gele gevaar

Opgelet, de karayama van Takigawa zijn niet in de deal inbegrepen. Het zijn de karashigoi van Marudo (58-67 cm) en ogon van Momotaro en yamabuki ook van Marudo....

Wel moet je de afspraak respecteren, en als Brazilië wint betaal je het bedrag dat er normaal voor staat…wie durft !

Ik neem de weddenschappen aan tot morgenavond 19.00 uur, want daarna wil ik genieten van de voetbal en onze winst tegen de nummer 1 van de wereld...Brasil....

WIE DURFT DE WEDDENSCHAP AAN !!!

Meer afbeeldingen

Wie durft de weddenschap aan: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml