Wie wil er volgend jaar een dikke prijs op een show

Wie wil er volgend jaar een dikke prijs op een show

Ja zeker, ik heb nog niet het achterste van mijn tong laten zien !

Als je naar Narita gaat moet je toch iets kopen dat de moeite waard is, of zie ik dat verkeerd ? Het enige probleem is dat je een dikke portemonee mee moet nemen. Normaal gezien zie ik deze Hoshikin kohaku op iedere koishow zijn prijs halen, en mogelijk nog een grote prijs erboven op.

Het enige dat ik vergeten ben, en ik weet zelfs niet of we hem gemeten hebben is de grootte, maar ik schat ruwweg 58-60 cm. De adem beneemt je als je deze schoonheid boven water ziet komen.

Ik kan hier bijna een garantie op geven dat dit een meesterlijke kohaku is. Wie een show wil winnen heeft hier de kans om zijn slag te slaan. Moet ik dit nog omschrijven ? Ik denk het niet, of wel ? Ik stond meteen in vuur en vlam voor dit prachtexemplaar zoals je er maar weinig tegen komt, en geloof me, ik zie veel mooie koi.

Het probleem: Narita. De man is bijna niet te vermurwen, want hij komt uit de R-collection van hem, en als je deze ooit hebt gezien, dan weet je ook welk prijskaartje er op hing.

Maar ik zou ik niet zijn, als ik geen gecombineerde oplossing zou kunnen verzinnen. Het heeft bijna 2 volle dagen geduurd, maar het is gelukt ! En hier is ie dan, een mannelijke sansai Hoshikin van bijzonder hoge kwaliteit. Als je dit niet graag ziet, dan houd het voor mij op ! Man of geen man, de kwaliteit spet er van alle kanten vanaf. Na 10 jaar koihouden kan ik nog iedere dag genieten van bloedmooie koi, en zo moet het.

Met mijn beni kumonryu en deze kohaku is al een eerste gooi gedaan naar enkele fameuze prijzen op een show. Ik weet echter nog niet welke show ik mee zal doen.

Wat betreft de Hoshikin, wie zich geroepen voelt, laat maar wat horen. En afkeuren mag, maar dan moet je het wel onderbouwen !

Meer afbeeldingen

Wie wil er volgend jaar een dikke prijs op een show: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml