Zo ik ben er

Zo ik ben er

Het was een lange ongewone trip, maar dan heb ik dat ook eens meegemaakt en weet ik wat het is.

Ik ben zojuist toegekomen in mijn hotel, en natuurlijk het eerste wat ik doe is even een nieuwsberichtje maken. Het is een 6de zintuig geworden, want zonder bericht voel ik me precies niet goed in mijn vel.

Het was een lange reis, maar alles is voorspoedig verlopen. s'Morgens met de trein naar Schiphol, en van Schiphol naar Londen. Daar moest ik 4 uur wachten om mijn vliegtuig te nemen naar Seoul, en wat kan ik in England beter doen dan een Fish and Chips te proberen...en hij smaakte nog ook.

In Seoul moest ik 2,5 uur wachten voor mijn vlucht naar Okayama, en mijn reis zat erop. Het is nu 22.30 uur s'avonds. Toch bijna 40 uur reizen en dat kruipt niet in je kleren. Het leed is echter weer geleden, alles is vlot gegaan, en we kunnen er morgen aan beginnen.

Om 5.30 uur moet ik echter al op, want ik vertrek naar de ZNA show. De uitslag is misschien al bekend, het is een kohaku van Sakai SFF geworden. Ik zal morgen proberen wat filmpjes ervan te maken, zodat jullie ook al wat koi kunnen bekijken.

Vanaf morgen zal ik proberen zoveel mogelijk nieuws te brengen....

Meer afbeeldingen

Zo ik ben er: afbeelding 1
Zo ik ben er: afbeelding 2
Zo ik ben er: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml