Zuurstof voor de visjes

Zuurstof voor de visjes

Misschien interessant voor wat dealers die veel gebruik maken van zuurstof.

Ik heb vandaag voor de eerste keer 2 flessen zuurstof laten komen met een speciale beveiligde beschermkap, en een systeem dat het verlies van zuurstof in de flessen beperkt.

Het voordeel van dit systeem is dat de fles eens kan omvallen, want de kop is beschermd. De bovenkant is voorzien van een draaiknop om je flessen makkelijk te kunnen hanteren, en bovendien zit er een veiligheidsonderbreking op voor het verlies van zuurstof te beperken. Al met al een interessant systeem waar iedereen gebruik van kan maken.

De prijs voor de huur is menselijk. Voor 2 x 30 liter flessen betaal ik 55 euro huur per fles per jaar, het vullen kost me 22.50 euro per fles van 30 liter en het brengen kost me 5.80 euro als het goed is. Er zijn flessen van 10 en 30 liter. De leverancier rijd 2 x per week in de regio, waardoor je zelf niet met die flessen moet sleuren, in principe alleen maar voordelen.

Heb je interesse, neem contact op met Paul van Laarhoven, hij zorgt ervoor dat alles geregeld wordt. Misschien kunnen jullie je er je voordeel mee doen. Paul denkt dat ik er makkelijk 1 jaar mee doe, met 2 flessen, maar daar vergist hij zich in. Hij weet niet hoeveel zuurstof ik in de zakken doe zeker...en wat voor zakken....

Meer afbeeldingen

Zuurstof voor de visjes: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml