Zwaar weekend

Zwaar weekend

Het was een zwaar weekend en ik heb het wat rustiger aan gedaan.

Ik heb wel de certificaten van de koi ingescanned zoals je vermoedelijk gezien heb, en ik heb ook de certificaten die nog niet bij de vissen stonden op de juiste plaats gezet.

De kleine visjes hebben het iets moeilijker gehad, maar zijn nu redelijk aan het zwemmen. Ik was wat ongerust, maar ben nu toch iets gerustgesteld.

Ik heb wel een klein filmpje gemaakt van de eerste nacht van de vissen, waarbij ik toch een raar gedrag heb gezien van een koi. Eentje begon versneld rond te zwemmen, werkelijk als een speedboot. Hij botste 3 of 4 maal tegen de zijkant van de vijver. Gelukkig is die opgevuld met isolatiemateriaal, zodat de forse aanraking toch verzacht werd.

Het was een angstig moment, en het gedrag kon ik echt niet plaatsen. Een Ph aanpassing kon het niet geweest zijn, maar de snelheid of acceleratie die ze maakte was enorm. na enige tijd begon ze rustig rond te zwemmen. en deze morgen was alles weer in orde. Ik heb ze de ganse dag in het oog gehouden, en er mankeert niets meer aan...

Als er iemand is, die dit gedrag ooit meegemaakt heeft, of die weet wat dit zou kunnen zijn, zou ik hiervan wel graag op de hoogte gebracht worden.

Meer afbeeldingen

Zwaar weekend: afbeelding 1
Zwaar weekend: afbeelding 2
Zwaar weekend: afbeelding 3
Zwaar weekend: afbeelding 4
Zwaar weekend: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml