De overkapping van Marcel

De overkapping van Marcel

Marcel...onze kunstenaar in de familie, wiens taak het is, om alles tot in de puntjes af te werken, en dat met een airliftsysteem dat je nergens kan bewonderen.

Nu heeft hij zijn vijver een winter facelift gegeven en dit op dezelfde manier zoals hij alles bouwt, maar ik zal het hem in zijn eigen woorden laten zeggen:

Stuur je wat foto’s door van de overkapping.

Een lange gording over de lengte , een meter vanaf de muur. Vijf lange gordingen in de breedte , geeft een verdeling van vier vakken, schuin afdragend.

Hier liggen tesamen 65 keepers in, samen goed voor een dikke 40 vierkante meter. De constructie is zeer sterk, kan met gemak over de platen lopen. ( is wel nodig als er een pak sneeuw zou komen).

Ik heb vorig jaar een partij polycarbonaat platen kunnen kopen voor weinig geld. Deze zijn 1 cm dik maar liggen hier wel dubbel op, afplakken is de boodschap dan. Verlies s’nacht’s is momenteel 1 tot 2 tiende van een graad , nu nog 12.6 graden hier.  ( trickle is in gebruik )

De vissen komen nog allemaal smeken als ik de klep open , zolang ze willen krijgen ze wheatgerm. Al bij al zeer tevreden met de middelen die ik nu heb , naar de toekomst toe wil ik er een dak boven bouwen. ( blijf niet sjouwen met dat pak hout en platen ). Een vast gedeelte met een gedeelte dat ik kan openschuiven , nog wat brainwashen en sparen , vooral dat laatste gaat steeds moeilijker .

Ben blij voor hen en ze bedanken me steeds als ik kom kijken , fijn om ze nog van zo dicht te kunnen bewonderen. Geeft een goed gevoel en zo hou je toch enige controle en ga je met een gerust gevoel naar binnen.

Meer afbeeldingen

De overkapping van Marcel: afbeelding 1
De overkapping van Marcel: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml