Mijmerend in de ochtend

Mijmerend in de ochtend

En hier zwemt Domino, en daar zwemt Camouflage, en daar Bessie....oei, ik hoop dat ik de vijver breed genoeg heb gemaakt....

Rini ziet het al helemaal voor zich, maar toch moet hij nog geduld hebben. Toen we woensdag de vissen op gingen halen, ging ik nog even langs bij Rini om een warmeluchtblazer af te zetten. Marc van Topi ging er verschillende malen naar kijken om te zien of er al gepolyesterd kon worden, maar de wanden waren nog iets te nat. Vermoedelijk zal het vandaag gebeuren, en morgen de coating, een donkergroene coating heb ik begrepen. Groen zou ik zelf nooit genomen hebben, maar Rini zal er wel zijn eigen ideëen over hebben, en zoals altijd zullen deze goed onderbouwd zijn.

In ieder geval heeft Rini tot hiertoe puik werk geleverd, want het ziet er picobello uit. Nog even geduld en er komen 7 geweldenaars in zwemmen, ik zie het al voor mij. Ik heb voorgesteld aan Rini om een opendag te houden, want ik weet zeker dat er veel volk op af zou komen, maar daar ziet hij toch wijselijk vanaf.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml