Op bezoek bij Bart

Op bezoek bij Bart

Ergens in België, een moderne strakke vijver door Bart zelf aangelegd.

In zijn "vrije tijd" legt Bart ook nog tuinen aan, en in deze tuinen zitten meestal ook vijvers verwerkt. Zelf is Bart nog nieuw in het koigebeuren, maar interesse is er zeker wel, en als eenmaal de microbe heeft toegeslagen, dan weten jullie het wel.

Ik moet zeggen dat we aangenaam verrast waren door de nette en verzorgde aanleg van deze vijver. Het is uiteraard een zeer strakke vormgeving, modern, maar toch met dat tintje gevoel dat het geheel een aangenaam karakter geeft. Mede door de verschillende niveaus, het terrasplaatsje met de zetels, de aanleg van het moerasgedeelte en het watervalletje ademt het geheel een hedendaagse toets uit. Wij houden er wel van.

Bart heeft onlangs enkele Doitsue Sanke aangekocht van Matsue en een Doitsu Platinum Ogon werd er aangekocht bij Interkoi Brakel. Deze zwommen allen ontspannen rond, en je kon zien dat ze zelfs op de korte tijd van enkele weken reeds goed ingeburgerd waren, en dat de body al goed was toegenomen.

Wanneer de interesse in koi is gewekt, en je gaat je dan nog verdiepen in koiboeken, dan weet iedereen waar het naartoe gaat. Zo besloot Bart vandaag voor de eerste keer om enkele HQ koi aan te kopen, om toch de evolutie hiervan te kunnen opvolgen. Velen van de overblijvende showa's werden gewikt en gewogen, en uiteindelijk viel de keuze op showa 804050, de laatste overblijvende van de showa van Momotaro, en die door Daisuke bij de 10 beste werd gerangschikt. Zelf had ik een andere in gedachten, maar tenslotte beslist de koper natuurlijk. De kohaku van Matsue, daar heb ik absoluut geen problemen mee, die maakt het wel.

Het was in ieder geval een prettig bezoek, en tevreden reden wij naar huis. Eigenlijk moesten we iedere week ergens eens een bezoekje brengen Rini, best plezant. Kandidaten ? Schrijf je maar in...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml