Bernd T. komt zijn koi ophalen

Bernd T. komt zijn koi ophalen

Ik zeg het eigenlijk verkeerd, want Bernd heeft dit jaar mee van de beste koi aangekocht die aangeboden werden, dus bernd komt zijn Superkoi ophalen zou ik eigenlijk moeten zeggen.

Hieronder bevinden zich Carmen en de Lepelkohaku van Momotaro, ± 60 cm, 2 jaar oud, en nog verre van ontwikkeld. Beiden hebben ze een Fukurin om bij weg te dromen, een shirojo zoals je maar zelden ziet, en het patroon, dat beoordeel je zelf maar. Het beni is van zeer egale kwaliteit, nog niet te rood op deze leeftijd, en van een ongekende schoonheid.

Gekocht op de veiling van verleden jaar, waren dit topaankopen waar Bernd snel zijn oordeel over had gemaakt. Door enkele problemen in zijn vijver, konden de koi nu pas verhuizen. Bernd jongen, ik zeg je één ding, en Rini zal het beamen....zorg goed voor deze kohaku, want dit is topkwaliteit.

Buiten deze kohaku ging er ook nog een showa van de 64 serie mee naar huis, een tancho goshiki, die tweede was in Hilvarenbeek, en een Jumbo Momotaro Sanke. Alles Momotaro wat de klok slaat dus....

De hond mocht ook mee, dus die mocht ook op de foto...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml