Dankjewel Sjaak en Stefan

Dankjewel Sjaak en Stefan

Ik hoopte dat Stefan chocolaatjes zou meebrengen en had al gedacht dat ze me weer zouden verwennen, maar deze kanjer had ik zeker niet verwacht.

Ze weten dat ik mijn gewicht goed moet onderhouden en brengen daarom altijd lekkere chocolaatjes mee. Nu echter brachten ze me toch wel een paashaas ter grootte van de showa die ze kwamen ophalen zeker…

De showa was ± 43 cm, en de paashaas was 48 cm, verloren dus. Ik zal hem zondag in het gezelschap van mijn kleinkinderen de laatste eer bewijzen.

Het was echter niet de enige koi die ze zijn komen ophalen. Vandaag was ook de tijd gekomen voor mijn stevige maruten, die ik op de veiling 2009 (geboren 10-07-2008). Ze was toen 56 cm en gisteren werd ze 69 cm gemeten, bloot aan de haak. Als je bedenkt dat ze nu sansai is, en bijna 70 cm, een kop zoals deze heeft en gemaakt om groot te worden, dan graag een foto of filmpje binnen enkele jaren aub. Het hi was van de goede makelij, niet te rood, mooi en vol van kleur, gelijkmatig over het ganse lichaam getooid. Het rood in zijn vin, ligt er als een uitdagend vlekje te wachten op kritiek, maar wat zou het….Spierwit, een lijf als een raket en een kop als een buffel….laat ze maar komen die handel…Paul en Anita hebben eindelijk wat ze graag zouden gehad hebben. Deze kohaku KO-V9-1106 gaat richting Wijchen.

De groeivijver uitvaart is ook begonnen, zo ook voor deze 2 kohaku. Zij vertrekken richting Almere, ja, je hebt het goed geraden, naar Ton van Interkoi Almere. Wie er nog niet geweest is, moet dringend eens een kijkje gaan nemen. Ton heeft een prachtcollectie van zeer goede koi. Hij ontvangt zijn gasten iedere zaterdag met het nodige respect, en er is niemand die ook maar iets te kort zal komen. Als echte koiliefhebber zal Ton zijn passie overbrengen naar zijn klanten. Een bezoek aan Interkoi Almere is hoogst aan te raden, vooral met de paasdagen met een promotie die eigenlijk zou moeten verboden worden. Zulke goede koi aan die kleine prijzen...

En dan last but not least, de showa van Sjaak, opgehaald door zijn zoon Stefan en vriendin waarvan ik helaas de naam niet ken. Persoonlijk uitgekozen, goed ontwikkeld en met een uitdagend uiterlijk is deze showa straks vermoedelijk te zien in Appeltern. Hij is nu 43 cm, getuigt van een beminnelijke huidkwaliteit, en heeft een zeer speciaal patroon dat mij wel aanspreekt. Hij oogt kindai achtig, maar zal het vermoedelijk niet blijven. Ik heb deze showa met veel genoegen in de groeivijver gevolgd, net zoals de andere, en ik hoop dat Sjaak er nog zeer veel plezier aan zal beleven.

Tevens heb ik besloten om maandag 2de paasdag open te houden. In een volgend nieuwsitem hierover meer.

Meer afbeeldingen

Dankjewel Sjaak en Stefan: afbeelding 1
Dankjewel Sjaak en Stefan: afbeelding 2
Dankjewel Sjaak en Stefan: afbeelding 3
Dankjewel Sjaak en Stefan: afbeelding 4
Dankjewel Sjaak en Stefan: afbeelding 5
Dankjewel Sjaak en Stefan: afbeelding 6
Dankjewel Sjaak en Stefan: afbeelding 7
Dankjewel Sjaak en Stefan: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml