De mooiste die ik  ooit gekocht heb

De mooiste die ik ooit gekocht heb

De mooiste sanke die ik ooit gekocht heb, was deze Sadazo-Matsunosuke-Dainishi sanke van Yozen.

Na een eerste plaats in Hasselt en een tweede plaats in Arcen, na de sanke van Jeroen van Keulen, is het wel duidelijk dat deze sanke echt naar waarde werd geschat. Verliezen tegen de runner up Grand Champion in Arcen was geen schande, integendeel, want met zijn 73 cm kon onze sanke niet op tegen het geweld van 92 cm. (terecht hoor)

Mocht ik echter tussen beide vissen kiezen, zou ik nog steeds voor onze sanke kiezen. Hier zal niet iedereen mee akkoord gaan, maar verschil moet er zijn. Als deze 5-jarige sanke nog 15 cm zou kunnen groeien, wat twijfelachtig is, dan gaat zij mee voor Grand Champion.

Hij komt in ieder geval in de prachtige 75 kuubs vijver van Martin en Marie-Rose terecht, zodat we haar nog steeds kunnen opvolgen. De vijver is aangelegd door Aqua Hobby uit Heist op den Berg, en hij mag er zijn. De rotspartij met waterval geeft de vijver een eigen touch, en de opbouw van de tuin met veel pergola's en nog een kleine natuurvijver naast de koivijver zal menig hart sneller doen kloppen.

Martin is geweldig trots op op zijn sanke, en met reden. Na een zware beslissing dit jaar om een groot gedeelte van zijn voormalige eurokoi weg te doen, en over te schakelen naar het betere werk, is deze sanke toch wel de kers op de taart. Deze sanke was in eerste instantie bestemd voor een kweker in buurt van Arendonk, maar om een voor mij onbekende reden is de verkoop nooit doorgegaan.

Normaal komen klanten hun vissen halen, maar zoals je kan zien, gaan wij ook vissen naar klanten toebrengen. Het zal in de toekomst niet altijd gaan, maar het is toch een interessante ervaring om de vijvers van onze klanten eens te mogen zien. Gisteren zijn we nog aardig verrast geweest door een vijver van een klant, maar daarover volgende week meer. Wat ons vooral opvalt is de vriendelijkheid van de mensen en de goede ontvangst. Marie-Rose had voor ons het tafeltje gedekt, broodjes met beleg, zelfgemaakte paté die zeer lekker was en een lekker bakje koffie, wat wil je nog meer. Bedankt Martin, bedankt Marie-Rose voor deze hartelijke ontvangst, ik hoop dat jullie nog zeer lang van onze vissen kunnen genieten.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml