Een sanke is gelukkig

Een sanke is gelukkig

Een sanke die ik vergeten ben te vermelden en die naar huis is gegaan is deze Momotaro klassebak.

Ik weet waar ze naartoe gaat, en ik weet dat ze tussen dit en 2-3 jaar de 75 cm zal aantikken, of zelfs meer. Het is dan ook een waar genoegen om deze te zien vertrekken.

sanke 1011061

Het verhaal van deze sanke is als volgt. Toen wij bij Momotaro op bezoek waren, bleken enkele koi die in de mudpond verbleven, het slecht gedaan te hebben. Het is dan de ondankbare taak om plaatsvervangers aan te duiden.

Maeda San is niet zo flauw, en we mochten zelfs uit de voorselectie van de veilingvissen een keuze maken. Wat een onverwachte luxe. Het heeft echter wel wat zwoegen en zweten gekost om er eentje te pakken te krijgen, want telkens kregen we na onze keuze, een njet op ons request, totdat hij eigenlijk niet meer anders kon.

Toen we deze sanke zagen, zei hij letterlijk: "Momoko". Hiermee bedoelde hij dat je onmiddellijk kon zien dat het een sanke was van Momoko. Daarna vertelde hij ons dat je duidelijk de bouw en de structuur van de mama kon herkennen.

Als je nu over het perfecte sumi praat, dan denk ik niet dat je met losse flodders schiet. Dit is een zeer hoogwaardige sanke, die zeker niet uit de picture zal verdwijnen. De afspraak staat...binnen 2 of 3 jaar is ze te zien op de shows....

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml